Nu vei fi niciodata fericita pana ce nu accepti asta la tine

1
De Andreea Raicu
18 oct. 2021

Tu stii ce necunoscuta nu trebuie sa lipseasca din ecuatia unei vieti fericite? E atuul nostru cel mai mare!

Multa vreme am crezut cu tarie ca e responsabilitatea mea sa ma descurc fara a cere ajutorul. Eram cea care isi sufleca manecile si spunea sus si tare, “eu pot”, “ma ocup”, “n-am nevoie de nimic”. Nu doar ca nu ceream nimanui sa ma ajute, dar nici nu acceptam ajutorul atunci cand mi se oferea. Mai ales daca venea de la barbati. Cumva m-am convins ca ar fi un semn de slabiciune si nimeni nu m-ar mai lua in serios daca ar sti ca sunt lucruri pe care nu pot/nu stiu sa le fac. 

Click aici pentru a te inscrie la Webinarul Gratuit despre feminitate pe care ti l-am pregatit!

Intr-un fel, aceasta atitudine a mea m-a si ajutat, pentru ca mi-a aratat cat de capabila sunt.

Faptul ca nu m-am dat niciodata in laturi de la efort, ca am avut intotdeauna o directie clara si stiam exact ce vreau sa obtin si ce trebuie sa fac pentru a ajunge acolo mi-a dat o incredere fenomenala in fortele proprii. Doar ca in spatele acestui comportament era multa energie masculina, pe care eu alegeam sa o hranesc in detrimentul celei feminine.

Sa explic. Fiecare om are in interiorul sau si energie masculina si energie feminina. Cand una din ele o copleseste pe cealalta, o ascunde si chiar o face sa dispara complet, apar dezechilibre. Nu mai stii sa-ti gestionezi emotiile, nu te mai simtit conectat la tine si la ce se intampla in interiorul tau si ajungi sa acumulezi frustrari pe care nu ti le poti explica, care nu stii de unde vin. 

Asta mi s-a intamplat mie. Am ales sa port atat de mult pantalonii in propria mea viata, sa-mi ascund cu atata inversunare vulnerabilitatile si blandetea feminina, de teama de a nu fi luata in serios, incat s-a creat un clivaj enorm in interiorul meu.

Click aici daca vrei sa participi la Webinarul despre feminitate de miercuri!

Iar acest lucru mi-a afectat si relatiile cu partenerii de sex opus.

Pentru ca nu-mi dadeam niciodata voie sa accept… complet, deschis si cu vulnerabilitate… ca am uneori nevoie de ajutor, ca am slabiciuni si nu pot sa le fac singura pe toate, am ajuns sa strang in mine multe nemultumiri si resentimente, multa suferinta interioara si epuizare mentala si emotionala. 

Astazi, dupa mult lucru cu mine, stiu ca din ecuatia unei vieti fericite si implinite nu trebuie sa lipseasca feminitatea. Pentru ca feminitatea nu este o slabiciune. O femeie puternica, stapana pe sine, care se iubeste, nu are nicio problema in a-si manifesta blandetea, empatia, rabdarea si delicatetea, pentru ca stie ca sunt calitati feminine extrem de importante pentru echilibrul sau.

Feminitatea este atuul nostru cel mai mare, pentru ca ne invata sa ne comunicam deschis si sincer nevoile, ne invata importanta senzualitatii, ne ajuta sa fim oneste cu noi insene si cu ce ne dorim si ce avem nevoie. O femeie in contact cu energia ei feminina are acea lumina speciala in privire, e stapana pe ea, zambeste larg si atrage pe oricine prin onestitate si asumare.

Inscrie-te la Webinarul despre feminitate dand click pe acest link! E gratuit!

E delicata, deschisa si libera sa fie exact asa cum e. 

Oricat de mult m-a ajutat energia mea masculina – atat in viata profesionala, cat si in cea personala – am descoperit ca abilitatea de a-mi accepta feminitatea a fost cea care m-a salvat, de fapt. Care m-a repus pe drumul meu si m-a transformat intr-o femeie impacata, echilibrata si fericita. 

Daca si tu esti deconectata de la energia ta feminina si iti doresti relatii mai profunde si mai frumoase… vrei sa inveti cum sa-ti asculti nevoile si sa le onorezi setand limite sanatoase… te invit miercuri, 20 octombrie, incepand cu ora 19:00, la un Webinar Live in care vom discuta onest si sincer nesigurantele noastre ca femei si ce poti face pentru a fi mai feminina si a invata sa te accepti si sa te iubesti asa cum nici nu stii ca esti. 

Webinarul este gratuit – trebuie doar sa te inscrii cu adresa de mail. Te astept sa povestim pe larg si sa-ti arat care au fost pasii pe care i-am facut eu pentru a ma transforma in femeia care sunt astazi 😉

Foto: Alex Rosieanu