Hai sa ne cunoastem mai bine! Raspunde la intrebari si poti castiga o copie cu autograf a cartii mele, Descopera-te!

chestionar andreea raicu
1
De Andreea Raicu
5 nov. 2018

Ma gandeam recent la un lucru. Voi stiti atat de multe lucruri despre mine – de la cum am trecut peste dramele mele personale, la ce mananc si cum ma mentin in forma – in vreme ce eu nu stiu aproape nimic despre voi.

Nu stiu ce va place, nu stiu cum va imbracati, ce mancati seara la cina sau unde iesiti in oras cu prietenii. Nu stiu care sunt visele, aspiratiile si lucrurile care va fac sa va treziti dimineata hotarati sa mutati muntii din loc.

Nu stiu care sunt vedetele ale caror povesti de viata va inspira, ce hobby-uri va ajuta sa spargeti rutina si sa va relaxati, care-i jobul vostru sau cum va gasiti echilibrul in fiecare zi.

Raspunde la urmatoarele intrebari si ajuta-ma sa te cunosc mai bine!

Nu stiu, dar vreau foarte mult sa stiu.

Vreau sa va cunosc la fel de bine cum ma cunoasteti voi pe mine. Pentru ca pentru voi scriem in fiecare zi pe aceasta platforma si vrem sa o facem din ce in ce mai bine, din ce in ce mai personal si mai intim.

Tocmai de aceea m-am gandit sa dau startul unui joc simpatic, in care eu va pun tot felul de intrebari ce ma ajuta sa-mi creez in minte portretul vostru.

Cum e femeia care citeste andreearaicu.ro? Cum se imbraca ea, ce dileme de frumusete are, ce ii place sa gateasca si cum isi doreste sa-si imbunatateasca traiul zilnic?

Cum e barbatul care citeste andreearaicu.ro? Ce continut si-ar dori sa primeasca mai des? Ce articole l-ar ajuta sa se inteleaga mai bine si sa-si accepte cu mai multa deschidere vulnerabilitatile?

Daca intrati in joc aveti, in plus, sansa de a castiga tot felul de premii.

Pentru primul astfel de chestionar pe care l-am creat impreuna cu echipa mea aveti sansa de a castiga o copie a cartii mele. Cu autograf!

Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarile de pe acest link iar eu voi alege castigatorul cu ajutorul platformei random.org. Nu uitati sa completati adresa de mail, ca sa va pot contacta in cazul in care ati castigat copia cartii mele.

Practic, din acest exercitiu toti iesim castigatori: eu ma apropii mai mult de voi, iar voi va bucurati de un continut targetat exact pe nevoile voastre.

Astept cu mare nerabdare sa va cunosc mai bine si sa continui sa va ofer informatiile ce va pot ajuta sa va imbunatatiti considerabil viata.

Foto: Alexandru Rosieanu