Regula de 3 secunde care-ti transforma instant tinuta

tinute chic
1
De Andreea Raicu
11 mai 2019

Ai nevoie de doar 3 secunde pentru a obtine tinute chic si elegante!

Oprah a repostat recent un clip video in care actrita Brie Larson o invata metoda corecta de a-si baga camasa in pantaloni (metoda imprumutata de la Tan France, pe care-l stim din Queer Eye) si mi-am amintit cat de simplu este sa-ti transformi o tinuta aparent simpla, intr-una foarte chic.

Pentru ca nu ai nevoie de piese vestimentare noi ca sa arati bine, ci uneori trebuie pur si simplu sa te intorci la radacini si sa aplici cateva reguli de stil pe cat de simple si intuitive, pe atat de importante.

Tocmai de aceea astazi m-am gandit sa-ti povestesc despre diferitele moduri prin care iti poti transforma tinuta printr-un mic detaliu: modul cum alegi sa-ti bagi bluza in pantaloni sau in fusta.

Iata care sunt cele 4 metode pe care eu le folosesc cel mai des + un pic de shopping, in caz ca te inspira modelele alese de mine si simti nevoia de un pic de prospetime in garderoba.

Casual si relaxat

Daca vrei un look elegant, dar casual in acelasi timp, cea mai buna optiune este sa-ti bagi complet bluza in fusta sau pantaloni si apoi sa o ridici un pic, cat sa nu stea foarte intinsa. Pentru un efect cat mai natural, ridica-ti bratele deasupra capului si bluza se va ridica atat cat trebuie ca sa arate bine.

Bluza Desigual, 419,90 lei, answear.ro

Pulover Medicine, 46,90 lei, answear.ro

View this post on Instagram

Left or right? ๐Ÿ–ค| @pollyhey and @khkris

A post shared by Nordic Style Report (@nordicstylereport) on

Tricou Tally Weijl, 23,90 lei, answear.ro

French Chic

O alta varianta ar fi sa-ti bagi in pantaloni sau fusta doar partea din fata a bluzei, lasand partea din spate afara. Daca ti se pare ca e un contrast prea mare intre partea din fata si partea din spate, scoate putin din fata, in parti, pentru un aspect mai coerent.

View this post on Instagram

Details ๐Ÿ•Š #Frame

A post shared by Annemiek Kessels (@modedamour) on

Camasa Tommy Hilfiger, 449,90 lei, answear.ro

Pulover Only, 59,90 lei, answear.ro

View this post on Instagram

Easy chic ๐Ÿ˜ƒ

A post shared by Sandra H. Sauceda (@filis_pina) on

Hanorac Calvin Klein Jeans, 299,90 lei, answear.ro

Simplu si clasic

O modalitate simpla si usoara de a-ti accentua talia este sa-ti bagi complet bluza in pantaloni sau fusta. Aceasta metoda merge cel mai bine cu bluze cu siluete o idee mai stramte, in combinatie cu pantaloni sau fuste cu talia inalta. De asemenea, daca ai un tricou mulat pe care vrei sa-l porti, aceasta este combinatia care te va avantaja cel mai bine.

Camasa Morgan, 239,90 lei, answear.ro

Pulover Vero Moda, 79,90 lei, answear.ro

View this post on Instagram

That raw hem detail ๐Ÿ˜| @fakerstrom

A post shared by Nordic Style Report (@nordicstylereport) on

Top Levi’s, 139,90 lei, answear.ro

Creativ si fresh

Daca ai o camasa cu nasturi, o idee ar fi sa deschei cativa nasturi din partea de jos si sa bagi in pantaloni doar o jumatate. Combina tinuta cu pantaloni largi din in sau cu fuste midi.

Camasa Answear, 119,90 lei, answear.ro

Camasa Vila, 189,90 lei, answear.ro

Camasa Answear, 129,90 lei, answear.ro

Foto: Alex Galmeanu