Turneul cartii „Descopera-te”, o calatorie emotionanta pe care o facem impreuna

cartea descopera-te
1
De Andreea Raicu
17 dec. 2018

Cand publici o carte nu te gandesti la ce urmeaza dupa. Esti pur si simplu fercit ca ai dus acest proiect pana la capat.

Sau cel putin, eu una asta am simtit. Nu m-am mai gandit nicio secunda la nimic. Nu mi-am creat asteptari, si nu din teama de a nu fi dezamagita, ci pur si simplu mi-am acordat timp pentru a ma bucura de ceea ce se intampla, pe masura ce se intampla.

Recunostinta si acceptare
 

Am fost intrebata intr-un interviu daca nu mi-este frica de felul in care va fi primita cartea, daca va fi criticata sau comentata. Sincer, nu mi-am pus nicio secunda aceasta problema, si nu din lipsa de modestie, ci datorita faptului ca aceasta cartea este ca un jurnal in care am impartasit experientele mele, viata mea, conflictele mele interioare, fricile, bucuriile… Este o carte despre emotii si experiente, si daca mi-as fi pus aceasta problema, ar fi insemnat ca nu imi acceptam viata cu tot ce mi-a adus ea.

In procesul meu de descoperire, un loc important il ocupa acceptarea, asa ca accept si ma bucur intru totul de viata si experientele traite care m-au adus unde sunt acum.

„Descopera-te”, la pas prin tara

Dupa evenimentul de lansare care a avut loc la Bucuresti, la Linea, pe 10 octombrie, unde mi-am dorit sa ofer o experienta inedita invitatilor, a urmatul turneul din tara. Pana acum am ajuns la Iasi, Cluj, Constanta, Timisoara, si nu ne oprim aici.

M-am bucurat sa descopar ca am ajuns la inima oamenilor

Marturisesc ca am fost luata prin surprindere de felul in care a fost primita cartea „Descopera-te”, de reactiile si impactul pe care l-a avut. Este de-a dreptul uluitor sa vezi deschiderea oamenilor care vin la lansare cu mult  timp inaintea orei stabilite, ca sa se asigure ca prind un loc, sau sa stea timp de doua ore inghestuiti in picioare doar din dorinta de a afla mai multe despre cum sa se descopere si sa traiasca mai bine.

Mesajele de multumire m-au atins profund

Cand primesti mesaje de multumire ca cele pe care voi mi le-ati trimis, nu ai cum sa nu fii coplesita. Au curs lacrimi de bucurie la Cluj, unde spatiul era neincapator pentru toti oamenii care au venit sa ma intampine, iar multe fete au stat la coada in speranta ca vor reusi pana la urma sa intre.

Am plans, am ras, m-am intristat auzind povestile oamenilor reali cu care am stat de vorba, si m-am molipsit de speranta pe care am vazut-o in ochii lor.

Cuvintele voastre imi dau energie sa merg mai departe, sa gasesc solutii prin care sa impartasesc ce am invatat.

Turneul continua si anul viitor la Chisinau si in alte orase. Abia astept sa ne intalnim si sa povestim.

Calatoriile au fost mult mai placute datorita companiei aeriene Tarom – ma simt incredibil de bine si in siguranta ori de cate ori calatoresc cu fostii colegi ai mamei mele. Cred ca este unul dintre motivele pentru care aleg sa zbor cu compania Tarom. Ma face sa ma simt mult mai aproape de mama si imi aminteste de copilarie. Plus ca echipajele sunt formate din oameni calzi care ma fac sa ma simt minunat ori de cate ori zbor cu ei.

Abia astept sa ne revedem, pentru ca intalnirile cu voi sunt pline de energie si frumos. Imi confirmati de fiecare data ca drumul pe care am ales sa o iau este cel potrivit si ca nimic nu ar trebui sa ma abata de la el sau sa ma faca sa privesc in urma.

In loc de incheiere, trebuie sa va spun ca ma bucur ca Vichy, cu linia Slow Age, mi s-a alaturat, pentru ca este unul dintre marile branduri care a inteles cat de important este felul in care alegi sa traiesti. Nici nu-mi puteam dori un partener mai bun ca Vichy in aceasta calatorie catre sinceritate, naturalete si echilibru.

Le multumesc si celor de la Curtea Veche, de al caror sprijin m-am bucurat in tot acest turneu si cu care m-am inteles minunat din prima. Ei au stiut exact ce am nevoie si comunicarea noastra a decurs perfect de la inceput.

Va multumesc pentru ca sunteti langa mine si pentru toate momentele frumoase pe care mi le oferiti.