Zen Girls: Team Building la Country Spa Health & Beauty Retreat

country spa
1
De Andreea Raicu
23 oct. 2018

Nici nu am simtit cum a trecut saptamana asta. De ce? Pentru ca am ales sa fugim de la birou doua zile pentru a ne relaxa intr-un team building deloc traditional.

Imi doream de ceva timp sa fug cu echipa intr-un loc fain, unde sa ne relaxam si sa ne reincarcam complet bateriile.

Pentru ca mi-am facut un obicei din a ma refugia la Country Spa de fiecare data cand simt ca mi s-au epuizat resursele de energie si liniste interioara, ideea de a merge in team building aici mi s-a parut perfecta din toate punctele de vedere.

Doua zile incheiate de Zen in cel mai propriu sens al cuvantului au fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a ne domoli si a ne da sansa de a ne cunoaste mai bine, de a purta discutii cu miez si de a uita, macar pentru o scurta perioada de timp, de Google Analytics, afisari, campanii, proiecte si tot ceea ce inseamna munca.

Am plecat marti dis de dimineata, dupa ce Alina Dragne, our Mindful Cooking Chef, ne-a incropit un smoothie cu tot ce aveam prin frigider. Am ajuns foarte repede in Snagov, ne-am cazat si ne-am asezat toate la soare, parca un pic surprinse de faptul ca brusc nu aveam nimic altceva de facut decat sa ascultam susurul apei din piscina si sa facem schimb de ochelari de soare.

Am mancat ceva bun si ne-am retras la spa.

Jumatate dintre noi au intrat la masaj, in timp ce cealalta jumatate s-a aventurat intr-o sesiune energizanta de power walk prin padure (ati fost vreodata “atacati” de un roi de gargarite? Noi da, si a fost minunat).

Despre masajul de o ora si jumatate nu am decat cuvinte de lauda: extaz, euforie, energie divina si tot ce mai vreti voi. Uneori suntem atat de prinsi in activitatile de zi cu zi incat uitam cat de bine iti poate face sa te lasi complet pe mana unui specialist care stie exact cum sa-ti scoata toata tensiunea din corp, minte si spirit.

Am iesit toate din salile de masaj cu un zambet larg pe fata si ne uitam una la cealalta aproape cu surprindere – parca nu ne venea sa credem ca ne putem simti atat de usoare si atat de relaxate intr-o zi banala de marti. Eu am incercat candle massage pentru prima data si m-am indragostit iremediabil.

Am incheiat seara cu o cina copioasa (am incercat sa pastram un echilibru intre felurile de mancare light, precum caracatita cu hummus picant, si cele mai putin… “light”, precum cartofii prajiti cu branza rasa).

Ce, credeati ca noi nu suntem oameni? Normal ca suntem si ne asumam si poftele ocazionale, pe care ni le satisfacem tocmai pentru ca stim ca asta e cheia unui stil de viata sanatos, nu exagerarile imposibil de respectat pe termen lung.

A doua zi ne-am inceput-o in forta, cu o sesiune de Hatha Yoga ce ne-a pus sangele in miscare si ne-a dat pofta de mancare.

Apoi ne-am retras din nou la spa – our happy place – unde ne-am coafat, ne-am rasfatat cu manichiura si pedichiura si inca o runda de masaje relaxante. Cand dai de un lucru bun, vrei sa te bucuri de el de cat mai multe ori, nu-i asa? Mi se pare cea mai sanatoasa atitudine.

Dupa amiaza am luat un pranz copios, care s-a incheiat cu o portie generoasa de clatite si multe discutii de suflet, despre care nu va pot povesti prea multe aici, pentru ca nu vreau sa dau din casa. Gazdele au fost minunate si ne-au facut sa ne simtim perfect pe toata durata sederii noastre, lucru pentru care le multumim!

Am ajuns inapoi in Bucuresti la apus de soare, unde ne-am “lovit” aproape instantaneu de traficul infernal si claxoanele aferente. Cum era vorba aia, “nicio minune nu dureaza mai mult de trei zile”?

Va recomand cu tot dragul sa va faceti timp sa mergeti in acest loc superb, unde linistea domneste in fiecare coltisor si unde soarele straluceste cu un pic mai multa blandete si dulceata. Pentru noi a fost ca un shot de bunastare fizica si emotionala si ne-am intors de acolo parca mai hotarate ca niciodata sa mutam muntii din loc.

Cum sa nu te simti de milioane cand ai mancare delicioasa, relaxare totala si… nimic altceva de facut? Incercati, nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Chiar va doresc sa testati experienta pe pielea voastra si sa-mi spuneti cum vi s-a parut.