10 lucruri surprinzatoare pe care barbatii le gasesc atractive la femei

1
De Cristina Tudor
7 oct. 2019

Tindem sa credem ca barbatii sunt atrasi doar de femeile care sunt aranjate, dar nu e deloc adevarat!

Descopera dupa ce altceva se uita acestia si ce le place!

Intinderile de dimineata

Desigur, barbatilor le plac fustele scurte si tocurile inalte, dar pentru ei e si mai sexy sa te vada imbracata lejer prin casa. Baietilor le place cand iesi din pat si te intinzi in timp ce porti o camasa de noapte, astfel te va vedea lipsita de aparare, deschisa si vulnerabila.

Parul nearanjat

Poti cheltui o suma mare de bani si iti poti petrece mult timp in incercarea de a-ti face parul sa arate perfect, dar trebuie sa stii ca barbatilor le place mai mult sa te vada in starea ta naturala. De fapt, parul nepieptanat atrage mult mai repede barbatii decat o coafura sofisticata.

Fara machiaj

Cei mai multi barbati prefera femeile machiate natural sau fara machiaj deloc. Unii dintre ei urasc sa sarute o femeie care este data cu ruj, asa ca machiajul poate actiona uneori ca o bariera, decat ca o arma de seductie.

Abdomenul rotunjit

Un abdoment toniafiat si plat nu este ceea ce isi doresc barbatii de la o femeie. Nu este nimic mai frumos pentru ei decat ca burtica ta sa fie moale si putin rotunjita. Una dintre cele mai sexy femeie din toate timpurile, Marilyn Monroe spunea ca o femeie fara burta este ca o casa fara balcon, si avea perfecta dreptate!

Ridurile

Ridurile sunt mai deranjante pentru femei decat pentru barbati. De fapt, cei mai multi tipi le gasesc chiar atractive. La urma urmei, aceste linii fine sunt gravurile experientei tale, a maturitatii si intelepciunii.

Pofta de mancare

Femeile care sunt prea preocupate de dieta lor nu atrag barbatii. Avand un apetit sanatos si nefiindu-ti frica sa mananci tot ce iti doresti in fata unui tip te face sa pari increzatoare in tine.

O astfel de femeie castiga foarte repede increderea unui barbat, dar trebuie sa ai grija sa nu treci in extrema cealalta si sa mananci totusi prea mult de al prima intalnire.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Shutterstock.com