10 semne ca ai trecut definitiv peste o despartire

1
De Ioana Marosan
29 aug. 2019

Despartirile pot fi urate. Desi poate sa para ca a venit sfarsitul lumii, in cele din urma vei trece si de aceasta incercare. Acestea sunt semnele ca ai trecut definitiv peste o relatie.

Este posibil sa ai nevoie de mai mult timp uneori sau doar de cateva zile. Insa, in cele din urma, vei invata cum sa treci peste o despartire.

4 lucruri pe care trebuie sa le stii cand esti intr-o relatie cu un barbat instabil emotional

Acorda atentie acestor semne care iti arata ca ai trecut definitiv peste o despartire:
1. Nu mai simti ca-ti vine sa-l omori pentru ca se intalneste cu altcineva

Mai ales daca este o persoana pe care a cunoscut-o prin intermediul tau. Daca lucrurile nu au mers asa cum ti-ai dorit intre voi, acesta nu este un motiv ca el sa nu incerce sa-si gaseasca fericirea cu o alta persoana. 

2. Nu simti impulsul sa-i mai raspunzi imediat la telefoane, mesaje si mailuri

Asta inseamna ca el nu mai ocupa primul loc in inima ta. 

3. Esti interesata de alti barbati

Atunci cand v-ati despartit, prietenele te-au scos in oras. Ai iesit cu ele, dar mintea si inima ta erau in alta parte. Insa, de curand, ai inceput sa observi atunci cand un barbat iti zambeste si chiar sa simti un mic fior de placere. 

4. Ai inceput sa-ti dai seama ca multe dintre manifestarile lui de personalitate erau deranjante

Cum ar fi faptul ca era un mare mincinos. Sau ca-si petrecea aproape toata dimineata in fara oglinzii si astfel nu puteai sa te imbraci. Daca ai inceput sa-l vezi asa cum este de fapt, inseamna ca ai trecut definitive peste relatia cu el.

5 lucruri care se intampla cand intalnesti un barbat cu suflet bun dupa o relatie toxica

5. Incepi sa privesti relatia ca pe o experienta de invatare

Atunci cand te gandesti la momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna, nu te poti abtine sa nu zambesti. Iar perioada grea si amintirile urate pe care le ai din perioada de dupa despartire nu au facut decat sa te intareasca.

6. Nu mai dai vina pe el pentru orice s-a intamplat rau in trecut

Daca in trecut obisnuiai sa-l invinovatesti pentru absolut tot, inclusiv pentru faptul ca v-ati despartit, acum lucrurile s-au schimbat si nu mai simti aceasta nevoie.

7. Atunci cand intalnesti un baiat nou nu il compari in mod automat cu fostul

In schimb, esti foarte interesata sa afli cat mai multe lucruri despre noul partener. Iar atunci cand el iti pune intrebari personale, te poti prezenta asa cum esti: o femeie cu pasiunile si interesele ei, diferite fata de cele pe care le impartaseai cu fostul partener.

8. Te consideri o persoana fara obligatii, nu una care tocmai a iesit dintr-o relatie

Ti-ai plans de mila suficient de mult timp, acum este timpul din nou pentru aventura si pentru toate posibilitatile pe care ti le ofera faptul ca esti fara obligatii.

Pe ce sol construim o relatie de cuplu

9. Simti cu adevarat ca acea relatie nu avea cum sa functioneze

Si ca esti foarte aproape de a-l gasi pe cel care iti va deveni partener.

10. Incerci sa-ti aduci aminte numarului lui de telefon dar nu reusesti

Felicitari! Ai trecut cu brio peste vechea relatie! Acum este timpul sa-ti gasesti pe cineva care nu te face sa suferi de migrena cronica.

Foto: Shutterstock.com