4 lucruri pe care trebuie sa le stii cand esti intr-o relatie cu un barbat instabil emotional

1
De Irina Constantin
21 aug. 2019

Societatea actuala le dicteaza barbatilor sa fie cat mai duri si seriosi, fara sa isi arate sensibilitatea, fricile sau ingrijorarile zilnice. De aceea, multi dintre ei isi reprima sentimentele si sufera in tacere.

Da, exista barbati instabili emotional. Nu ii observi prea des, pentru ca nu sunt obisnuiti sa fie vulnerabili, insa ei exista. Suferintele lor interioare raman bine ascunse, insa anumite gesturi si comportamente ii dau de gol.

11 lucruri pe care barbatii si-ar dori ca femeile sa le faca mai des

Este posibil sa fii chiar si tu intr-o relatie cu un barbat instabil din punct de vedere emotional, dar sa nu iti fi dat seama pana acum. De aceea, este important sa fii prezenta si sa intelegi cu adevarat comportamentul iubitului tau.

Barbatii instabili emotional iubesc diferit: 4 lucuri pe care este bine sa le stii despre ei

Nu recunosc problemele si nu vorbesc despre ele

Pentru acei barbati instabili emotional, notiunea de „problema” pare sa nu existe. Au trecut prin atat de multe lucruri, au fost doborati, s-au ridicat si au continuat sa traiasca normal, ca si cand totul ar fi bine. Probleme sunt, pentru ei, ceva la ordinul zilei.

De aceea, daca ii intrebi despre dilemele lor, vor evita orice fel de discutie si vor schimba subiectul, intrebandu-te, in schimb, despre problemele tale. Acest lucru poate parea politicos si iti poate arata ca iubitul tau este o persoana foarte altruista, pentru care tu contezi mai mult decat propriile lui griji.

Cu toate acestea, evitarea sau negarea problemelor poate fi periculoasa. Un barbat care nu isi asuma problemele nu va putea nici sa le rezolve, astfel ramanand intr-o situatie tensionata la infinit.

Pare ca stiu foarte bine ce vor, dar lucrurile nu stau chiar asa

Cum recunosti acei barbati instabili emotional? Foarte simplu: ei par atat de siguri pe ei, incat devine ciudat. La prima vedere, sunt increzatori si hotarati, au planuri pe termen lung si stiu exact ce vor de la viata si de la o relatie amoroasa.

Astrologie: Cei mai atragatori 3 barbati din zodiac

Ei lucreaza din greu la pastrarea acestor aparente cand, de fapt, pot fi foarte derutati, in special cand vine vorba despre detalii. Barbatii instabili emotional se afla intr-o cautare continua, incearca sa isi dea seama incotro se indreapta si pot fi deconspirati atunci cand, in relatie, transmit semnale neclare.

Au tendinta de a deveni reci si distanti fara niciun motiv

Orice persoana, oricat de introvertita ar fi, cedeaza atunci cand tensiunea nu ii da pace. Este valabil si in cazul barbatilor instabili. Totusi, acestia nu plang si nu au momente de descarcare, ci devin, dintr-odata, foarte tacuti.

4 zodii de barbati pe care te poti baza de fiecare data

Daca iubitul tau este brusc distant, poate fi un semn ca ceva este in neregula cu el. Asadar, incearca sa initiezi o discutie, cu blandete si intelegere.

Orice ar face, nu vor vorbi despre ce ii doare din proprie initiativa

Stii acele persoane care au un zambet permanent intiparit pe chip, indiferent de situatie? Asa se manifesta clasicii barbati instabili emotional. Chiar daca lumea lor se darama, nu vor scoate un sunet despre asta. Vor fi reci, vor fi distanti, insa nu isi vor exprima niciodata emotiile.

De aceea, daca banuiesti ca iubitul tau are probleme, este important sa ii verifici starea din cand in cand si sa ii fii aproape atunci cand nu stie cum sa se exprime.

Foto: Shutterstock.com