4 zodii de barbati pe care te poti baza de fiecare data

1
De Irina Constantin
2 iul. 2019

Ti-ai eliberat programul, ati stabilit intalnirea, te-ai aranjat si esti gata de plecare. Cand sa chemi un taxi, primesti SMS-ul: „Imi pare rau, nu mai pot sa ajung!”.

Nimanui nu ii place sa fie lasat balta, mai ales cand vine vorba despre o intalnire romantica. Pe langa faptul ca este frustrant sa ti se dea tot planul peste cap, anularea iesirii pe ultima suta de metri nu arata altceva decat dezinteres si imaturitate. La un moment dat, chiar ajungi sa te intrebi daca mai exista barbati pe care te poti baza!

Astrologie: 5 cei mai neglijenti barbati ai zodiacului

Ei, bine, astrologii spun ca felul in care un barbat se raporteaza la acest gen de situatii poate depinde si de zodia in care este nascut. Caracteristicile semnului zodiacal pot determina daca partenerul tau va fi alaturi de tine intotdeauna sau se va sustrage exact cand iti este lumea mai draga.

4 zodii de barbati pe care te poti baza indiferent de situatie

1. Rac

Acest semn de apa este supranumit si „mama zodiacului”. Un Rac va fi mereu prezent pentru persoanele importante din viata lui si nu va putea niciodata sa te dezamageasca.

Este o zodie empatica, asa ca se va gandi de trei ori inainte sa iti spuna ca nu mai poate ajunge la intalnire. Cand isi da seama ca anularea iesirii te va indispune, va face orice ii sta in puteri sa fie acolo pentru tine.

Asadar, daca Racul a promis ca va veni cu tine la acea petrecere, fii sigura ca isi va lua cel mai frumos costum si va fi in fata casei tale la ora stabilita!

2. Fecioara

Fecioarele sunt cunoscute pentru perfectionismul lor. Le place ca totul sa fie conform planului si se asigura ca neprevazutul sta departe de ei.

3 tipuri de barbati cu care n-ar trebui sa-ti pierzi timpul

In viata de zi cu zi, sloganul „sa respectam toate regulile, fara exceptie!” poate suna plictisitor. In schimb, in relatii, Fecioarele sunt acei barbati pe care te poti baza oricand. Daca v-ati facut planuri pentru weekend, barbatul din zodia Fecioara va ajunge la punctul de intalnire cu zece minute mai devreme si cu un itinerar atent conceput!

3. Balanta

In prima faza a relatiei, Balanta poate crea impresia de neseriozitate. Ii place sa se joace, sa flirteze, sa dispara si sa apara cand nu te astepti.

Pe de alta parte, atunci cand se angajeaza intr-o relatie serioasa, barbatul Balanta devine extrem de loial si este un real sprijin pentru partenera lui.

Cele 3 zodii care te pot face fericita in functie de semnul sub care te-ai nascut

Motivul pentru care un barbat in zodia echilibrului nu te va lasa niciodata balta este capacitatea lui de a se pune in situatia ta. Astfel, daca stie ca un lucru e important pentru tine, va face tot ce poate pentru a fi acolo.

4. Pesti

Pestii au un suflet minunat. Daca sunt dezamagiti de partener, sunt mereu dispusi sa ofere a doua sansa. Mai mult, ei insisi nu ar dezamagi niciodata persoana iubita.

Barbatii Pesti au o intuitie fantastica, astfel ca sunt mereu cu un pas inaintea ta, stiind deja ce iti doresti. Daca ati stabilit ca iesiti la o cafea sambata dimineata, va fi acolo. In cazul in care i-ai spus ca ai nevoie de compania lui la o intalnire in familie, te va sustine, asa cum a promis.

Foto: Shutterstock.com