3 tipuri de barbati cu care n-ar trebui sa-ti pierzi timpul

1
De Alice Moisescu
15 feb. 2019

Este din ce in ce mai dificil sa gasesti barbati disponibili emotional, care sa te faca sa te simti in largul tau si care sa iti ofere siguranta si linistea unei relatii serioase, arata studiile.

Datingul online si aplicatiile care ne ajuta sa cunoastem oameni noi s-au dezvoltat tot mai mult in ultimul timp. Tocmai de aceea, este foarte important sa iti setezi inca de la inceput prioritatile si sa nu iti pierzi vremea cu barbati nepotriviti.

Iata, asadar, care sunt cele 3 tipuri de barbati pe care ar trebui sa ii eviti daca nu vrei sa fii dezamagita:

1. Barbatul imatur

Barbatul imatur emotional este in general cel care traieste in prezent, care savureaza orice moment si care este mereu pregatit pentru o noua aventura. Pe de alta parte, nu se simte niciodata pregatit sa vorbeasca despre planuri de viitor.

In general, acest tip de barbat este foarte atragator si fermecator prin atitudinea lui relaxata, insa dupa o perioada iti dai seama ca ai investit timp si energie intr-un om care nu avea de gand sa te ia in serios.

Orice relatie de iubire ar trebui sa includa si planuri de viitor, pentru ca acestea va intensifica legatura si va ofera un sentiment de siguranta si stabilitate. Atunci cand el schimba subiectul de fiecare data cand aduci vorba de o eventuala vacanta impreuna, e clar ca nu e barbatul pe care il asteptai.

Definitia barbatului indisponibil emotional

2. Barbatul fara intentii reale

Este barbatul care iti va spune exact ce vrei sa auzi. Fie ca se va intalni simultan cu mai multe femei, fie ca ii placea sa te tina in sah… un lucru e sigur: nu va avea intentii serioase, va fugi de responsabilitatea unui viitor in doi.

Invata sa citesti printre randuri si sa identifici factorii care ii tradeaza comportamentul. Fii receptiva si asculta cu mare atentie ce are de spus. Un barbat care va avea aceleasi intentii serioase ca si tine, te va include in planurile sale de viitor. Insa daca promite multe si nu face nimic, e cazul sa iesi din joc.

Motivele pentru care barbatii fug de relatiile stabile

3. Barbatul mult prea focusat pe munca

Un barbat preocupat de munca sa, de cariera sa poate fi demn de apreciere la inceput. Insa, cu timpul s-ar putea sa observi ca tu esti ultimul lucru la care se gandeste intr-o zi. Iar asta te va durea, chiar daca iti va spune ca motivul pentru care n-a venit la cina este munca.

Unii barbati pur si simplu sunt atat de concentrati pe ascensiunea profesionala, incat nu vor sa isi ia si alte angajamente serioase, ca de pilda asumarea unei relatii de cuplu.

Cu timpul, poate isi va da seama, prea tarziu insa, ca o atitudine centrata pe un singur plan nu este tocmai cea mai sanatoasa.

Daca te suna rar si doar pentru a-si petrece noaptea cu tine… atunci semnele sunt clare: omul nu isi doreste angajamente, nu isi doreste viitor. Si nu, faptul ca munceste mult n-ar trebui sa-l impiedice sa petreaca timp si cu tine. Aceasta e doar o scuza pe care am auzit-o de prea multe ori.

4 zodii care se tem sa-si ia angajamente fata de partener

Foto: Shutterstock.com