Astrologie: 5 cei mai neglijenti barbati ai zodiacului

1
De Alice Moisescu
23 mart. 2019

A fi neglijent nu inseamna a nu-ti pasa. Neglijenta e atunci cand uiti hainele in masina de spalat sau mancarea pe foc, neglijenta este atunci cand stabilesti o intalnire si uiti sa te prezinti, iar exemplele pot continua…

Potrivit astrologilor, exista persoane care au tendinta de a fi mai neglijente decat celelalte si totul se intampla din cauza semnului in care s-au nascut. Care sunt aceste zodii? Aflam numaidecat!

Cele mai neglijente 5 semne zodiacale

BERBEC

Caposi si nehotarati, nativii nascuti in semnul Berbecului stiu exact ce isi doresc si unde vor sa ajunga, chiar daca asta poate insemna sa uite pe drum de… orice altceva.

Un nativ Berbec este acel barbat care te va scoate la cel mai extravagant restaurant din oras, dar care va uita cardul de credit acasa, doar pentru ca este atat de implicat sa obtina cea mai buna masa, sa cunoasca meniul, cea mai rafinata bautura etc. Care, odata ce si-a stabilit un scop, rateaza cele mai importante lucruri pe drum…

15 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbatul Berbec

TAUR

Nativii nascuti in Taur pot fi usor indiferenti. Asadar, daca isi uita valiza in fata hotelului si pleaca mai departe fara a se intoarce dupa aceasta, inseamna ca… pur si simplu nu le pasa. Acest gen de atitudine este atat de caracteristica barbatilor nascuti in semnul Taurului.

LEU

Nativii nascuti in Leu adora sa fie in centrul atentiei, vor sa fie mereu primii, merue in fata, indiferent de situatie. De aici si neglijenta! Se vor impiedica de oricine si de orice le iese in cale pentru ca nu se deranjeaza niciodata sa se uite pe unde merg.

Mai mult, sunt extrem de neglijenti si atunci cand vine vorba de propria lor sanatate sau a celor dragi.

Iubesti un Leu? 6 lucruri pentru care sa fii pregatita

SCORPION

La fel ca nativii nascuti in Leu, Scorpionii sunt la fel de neindemanatici, acest lucru fiind cu usurinta observat indeosebi in conversatiile lor. Sunt incredibil de neglijenti cu modul in care se exprima si de multe ori intrerup conversatiile cu replici sarcastice sau oferind trucuri nesolicitate si total nelalocul lor.

Calitatile incredibile ale Sagetatorului: Zodia aflata in lumina reflectoarelor

SAGETATOR

Dureaza o vesnicie ca nativul Sagetator sa realizeze ca face lucrurile cu neglijenta si ca se comporta intr-o maniera gresita. Predispus la a face delcaratii exuberante, nativul nascut in semnul Sagetatorului prefera sa vorbeasca despre lucruri nu neaparat realiste, fapt ce i-ar putea deranja pe cei din jur.

Si mai mult decat atat, nici nu realizeaza ca unele declaratii ale sale sunt de-a dreptul controversate.

Foto: Shutterstock.com