15 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbatul Berbec

1
De Alice Moisescu
27 feb. 2019

Cand apare cineva in viata noastra, aflam, mai devreme sau mai tarziu, ce semn zodiacal il guverneaza. Si tindem sa ne informam cu privire la trasaturile definitorii ale nativului, nivelul de compatibilitate etc.

Astazi ne vom opri asupra nativului nascut in semnul Berbecului. Este bine cunoscut faptul ca acesta este plin de energie, are spirit aventurier si adora adrenalina.

Cunoaste adevarata valoare a cuvantului „pasiune”… Fie ca este vorba despre o relatie amoroasa sau despre un hobby, el pune suflet in tot ce face si nu poate intreprinde nimic daca nu o face cu placere si dedicare.

Insa haideti sa aflam mai multe despre acest nativ… atat de complex! ­čÖé

15 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbatul Berbec

1. Nativul nascut in semnul Berbecului este liber, independent. Nu are nevoie de nimeni pentru a-si duce planurile la bun sfarsit. Se descurca de unul singur in orice situatie.

Zodii independente ÔÇô functioneaza mai bine singure decat in echipa

2. Stie sa isi asume riscuri, indiferent ca este vorba despre viata profesionala, cea personala sau despre situatiile cotidiene. Insa este prevazator, se gandeste bine inainte sa actioneze, pentru ca nu-si doreste consecinte neplacute.

3. Este plin de viata, de energie pozitiva si de un entuziasm aproape molipsitor.

4. Iubeste patimas, cu o intensitate nemaintalnita la celelalte semne astrologice.

5. Este inzestrat cu curaj: indiferent de situatie, actioneaza cu determinare si ii imbarbateaza si pe ceilalti in momentele de criza.

6. Fire nonconformista, se abate de cele mai multe ori de la regulile impuse, setandu-si in schimb propriile reguli.

Rebelii zodiacului: 6 cele mai nonconformiste zodii

7. Pune pasiune in tot ce intreprinde: in relatiile de iubire, in munca sa, in activitatile de zi cu zi…

8. Este facut sa fie lider, sa conduca – acestea sunt si motivele pentru care este atat de apreciat, de recunoscut pentru meritele sale.

Astrologie: 6 zodii care au afacerile in sange

9. Extrem de descurcaret, Berbecul nu intampina dificultati aproape niciodata, pentru el nu exista situatii fara iesire. Intotdeauna va sti ce are de facut, isi va crea strategii eficiente care sa il ajute sa razbeasca in orice situatie.

10. Ii place sa se distreze, insa cu masura. Putem spune mai degraba ca isi acorda suficient timp pentru lucrurile care ii fac placere. Nu depaseste niciodata limitele, intrucat este calculat si foarte temperat.

11. In ceea ce priveste defectele nativului, pe primul loc se afla, cu siguranta, incapatanarea, dublata de… aroganta. Berbecul este convins ca face totul mult mai bine decat restul lumii si ca el cunoaste toate raspunsurile. Nu il contrazice, nu vei izbandi.

12. Are o fire usor inclinata catre conflicte, mai ales atunci cand cineva isi exprima dezacordul in ceea ce-l priveste.

13. Datorita energiei debordante cu care este inzestrat, va tinde sa fie indisciplinat si sa reactioneze la impuls, ajungand astfel chiar la conflicte majore si la tensiuni.

14. Are idei foarte bune, uneori chiar geniale, insa nu stie sa coopereze cu cei din jur. Nu are rabdare sa asculte si poate pierde din vedere detalii importante ale unei situatii sau probleme.

15. Nu ii place introspectia si nici nu are timp de asa ceva. Berbecul se agita continuu, iar mintea sa nu se odihneste niciodata, nici macar atunci cand doarme.

Foto: Shutterstock.com