15 lucruri pe care sa ti le spui atunci cand simti furie in tot sufletul tau

1
De Cristina Tudor
7 sept. 2022

Data viitoare cand simti ca explodezi de nervi aminteste-ti aceste lucruri.

Stapanirea de sine este esentiala atunci cand vine vorba de controlarea furiei. Daca nu iti poti controla emotiile, probabil vei face sau vei spune ceva ce vei regreta mai tarziu. Mai mult decat atat, atacul de furie poate afecta grav relatiile personale si profesionale.

Trebuie sa inveti sa controlezi toate emotiile care apar in momentele foarte tensionate si sa nu le mai permiti acestora sa interfereze cu viata ta. Cand vei putea face asta, vei reusi sa devii stapana pe tot ceea ce simti. De asemenea, daca reactia este una neutra sau pozitiva te vei putea elibera de furie mult mai usor.

Daca ai vointa, atunci crede in puterea ta de a depasi orice moment tensionat. Nu ceda maniei pentru ca aceasta se va intoarce impotriva ta. Iata cateva lucruri pe care sa ti le spui atuncic and simti furie in tot sufletul tau:

1. Nu permit oamenilor sa imi controleze mintea, sentimentele si emotiile. Eu sunt stapana pe ceea ce simt.

2. Stapanirea de sine este un semn al unei persoane mature din punct de vedere emotional. Nu las pe nimeni sa ma influenteze.

3. Imi controlez reactiile grabite, nerabdarea si furia pentru ca doar asa dobandesc putere interioara si autodisciplina.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: deposiphotos.com