4 lucruri care te impiedica sa iti vindeci sufletul dupa o despartire

1
De Cristina Tudor
15 iun. 2022

Iata care sunt acele lucruri care te impiedica sa te vindeci dupa o despartire. Nu lasa ca aceste obstacole sa iti stea in calea vindecarii:

Cu totii stim ca despartirile sunt sfasietoare. Acestea dor enorm si lasa rani adanci in suflet. Procesul de vindecare este unul important si durata lui este diferita de la o persoana la alta. Din pacate, multora dintre noi ne este greu sa intelegem cum sa facem fata sanatos unei despartiri. Si asta este de inteles. O despartire este atat de dificila incat este absurd sa ne asteptam sa gandim rational.

Totusi, unele lucruri sunt obstacole clare in procesul nostru de vindecare – acestea devin greseli pe care le facem cand incercam sa ne vindecam si trebuie sa invatam sa le evitam astfel incat sa trecem mai usor si mai repede peste toata durerea si sa incepem un nou capitol al vietii noastre. Iata care sunt acele lucruri care te impiedica sa te vindeci dupa o despartire. Nu lasa ca aceste obstacole sa iti stea in calea vindecarii:

1. Nu stabilesti limite pentru tine

O parte vitala a confruntarii cu o despartire este sa stabilesti care sunt nevoile tale. Unii oameni au nevoie de prieteni, altii vor sa fie singuri ceva timp. Psihologii iti recomanda ca, in timp ce parcurgi procesul de vindecare, sa nu incerci sa contactezi cealalta persoana. Acest lucru ar putea fi nesanatos pentru amandoi pentru ca, trecand prin fazele de negare, este posibil sa ajungi sa incerci sa convingi cealalta persoana sa se intoarca la tine. Prin acest proces nu doar ca nu ii respecti nevoile, ci iti ingreunezi si tie vindecarea. De aceea trebuie sa stabilesti limite stricte pentru tine si, pentru binele tau, fa tot posibilul pentru a le respecta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Unsplash.com