4 lucruri pe care sa ti le spui in zilele in care simti ca stresul pune stapanire pe tine

1
De Cristina Tudor
26 iul. 2021

Doar pentru ca te simti singura, nu inseamna ca nimeni nu te iubeste.

In ciuda stresului si a luptelor cu care te confrunti, nu renunta niciodata la tine. Esti mai curajoasa decat crezi si mai puternica decat pari. Esti capabila sa muti munti si sa faci tot ce iti doresti.

Iata cateva lucruri pe care sa ti le spui in zilele in care simti ca stresul pune stapanire pe tine:

1. Nimeni altcineva nu o poate face pentru tine

Continua sa faci ceea ce stii in inima ta ca este potrivit pentru tine. Lasa-ti visurile sa fie mai mari decat temerile si actiunile mai puternice decat cuvintele tale. Traieste la alegere, nu intamplator. Bucura-te de schimbari, nu te refugia in scuze. Ai incredere in tine si spune-ti ca poti mai mult.

Lupta pentru a trai cea mai frumoasa viata de pana acum si pentru a deveni cea mai buna versiune a ta. Alege sa iti asculti vocea interioara, nu parerile subiective ale tuturor oamenilor din jurul tau. Este drumul tau si atat. Este viata ta. Este viitorul tau. Este destinul tau. Alti oameni pot merge de mana cu tine pe aceasta cale, insa nimeni nu poate merge in locul tau.

2. Viata nu este usoara, insa merita

Daca te astepti sa fie usoara, inseamna ca nu o traiesti la potential maxim si dupa ani si ani, te vei trezi dezamagita. Sa ajungi sa iti implinesti visurile marete ai nevoie de rabdare, de efort, de curaj, de munca. Asadar, promite-ti sa incepi de astazi – in fiecare dimineata alege sa fii pregatita sa mergi mai departe si sa lupti mai mult decat ieri. Mai presus de toate, asigura-te ca iti aliniezi corect eforturile la obiectivele tale. Nu va fi usor, insa in cele din urma va merita.

3. Nu esti persoana care ai fost ieri

Nu esti persoana care ai fost in urma cu un an. Nu esti persoana care ai fost in urma cu o luna. Nu esti persoana care ai fost in urma cu o saptamana.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Unsplash