4 motive sa renunti la tot ce e dureros si sa mergi mai departe cu viata ta

1
De Cristina Tudor
21 iun. 2022

Nu tine cu dintii de ceea ce nu mai exista. Nu te agata de ceea ce a fost si nu mai are rost. Este momentul sa mergi mai departe cu viata ta. Este momentul sa te eliberezi de tot ce doare astfel incat sa iti poti continua drumul.

Este momentul sa inchizi usa trecutului si sa deschizi o noua pagina a unui nou capitol special.

Cum reusesti sa renunti la tot? Intelegand ca nu este nimic de care sa te mai agati. Majoritatea lucrurilor de care incerci cu disperare sa te tii ca si cum ar fi elemente reale, solide si eterne in viata ta, nu exista cu adevarat. Sau, daca exista intr-o forma oarecare, ele sunt intr-o continua schimbare, sunt fluide, sunt temporare sau pur si simplu sunt in imaginatia ta. Viata devine mult mai usor de gestionat si de trait atunci cand accepti si intelegi acest lucru.

Iata cateva motive pentru care sa renunti la tot ce doare si sa mergi mai departe cu viata ta!

1. Renunta la tot ce doare pentru ca atunci cand renunti iti permiti sa profiti la maximum de tot ce ai mai frumos in aceasta viata

O mare parte a puterii tale de a fi fericita pe termen lung se bazeaza pe curajul tau de a renunta la ceea ce crezi ca ar trebui sa fie in viata ta in acest moment, de a fi recunoscatoare pentru tot ceea ce este, de fapt, si de te bucura de ceea ce ai.

2. Renunta la tot ce doare pentru ca atunci cand renunti iti eliberezi mintea de toate grijile inutile

Cand esti pierduta in griji ajungi sa iti confunzi temerile cu realitatea. Permite-i prezentului sa se extinda si grijilor sa se micsoreze in importanta. Accepta ceea ce este, renunta la ceea ce a fost si ai incredere in posibilitatile din fata ta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com