4 tipuri de oameni care iti vor fura fericirea. Stai departe de ei

oameni care iti fura fericirea
1
De Cristina Tudor
8 oct. 2021

Iata 4 tipuri de persoane toxice pe care trebuie sa le eviti cu orice pret:

Oamenii toxici iti pot fura fericirea, insa tu ai puterea sa ii opresti din a face asta. Acesti oameni au un mod unic de a face chiar si cele mai pozitive lucruri sa para negative. Nu conteaza ce faci, unde te duci sau ce se intampla… ei vor gasi o modalitate de a lasa natura lor toxica sa te doboare.

Motivul pentru care oamenii toxici sunt atat de periculosi este ca ei sunt plini de ura si negativitate. Negativitatea pe care o primesti in sufletul tau din cauza lor are un impact puternic asupra mintii tale. Este mai puternica decat orice lucru pozitiv pe care il primesti. Pentru fiecare lucru negativ care iti este plantat in minte ai nevoie de cinci lucruri pozitive pentru a il contracara.

Iata 4 tipuri de persoane toxice pe care trebuie sa le eviti cu orice pret:

1. Persoana care critica non-stop

Nu exista o persoana perfecta pe acest pamant. Cu totii avem defecte. Este in regula sa primesti critici constructive atunci cand acestea vin cu o energie buna, insa daca cineva te critica non stop, atunci clar este negativitate si toxicitate in spatele acestei critici.

Problema cu cineva care se concentreaza pe negativitate este ca nu se uita niciodata si la atributele pozitive.

2. Persoana narcisista

Persoana care este intotdeauna dornica sa se afirme, sa fie in prim plan, sa se vorbeasca despre ea non stop este una dintre cele mai toxice pentru ca toate relatiile sale sunt intotdeauna construite in interesul ei.

Daca o vei suna la un moment dat pentru a ii cere ajutorul cu privire la o situatie delicata, nu te va ajuta. Nu te va asculta. Nu va fi acolo cand va suferi. Nu te va ridica de la pamant cand iti va fi greu.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Unsplash.com