5 minciuni pe care ti le spui… si care te fac nefericita

1
De Cristina Tudor
22 oct. 2022

Cele mai grave minciuni nu sunt cele pe care le spunem oamenilor dragi… ci cele pe care ni le spunem noua insine in mod subconstient.

Acestea au fost inradacinate in mintea noastra de gandurile negative si ne fac nefericiti cu adevarat.

Data viitoare cand vrei sa iti faci ordine in viata si sa iti cureti spatiul, incepe cu spatiul mintii si elimina vechile minciuni pe care ti le spui adesea si care nu iti permit sa traiesti cu adevarat si sa te bucuri de viata.

1. Nu am suficiente lucruri pentru a fi fericita cu adevarat

A fi suparat pentru ceea ce nu ai este intotdeauna o risipa a ceea ce ai cu adevarat. Cei mai fericiti oameni din lume nu sunt cei mai norocosi si nici cei care au totul, ci cei care sunt recunoscatori si se bucura de ceea ce au.

2. Visurile mele sunt imposibil de realizat

Nu iti taia singura aripile. Nu iti spune ca nu poti. Nu te pune la pamant. Cel mai bun lucru pe care il poti face in viata este sa iti urmezi inima. Asuma-ti riscuri. Nu face alegeri sigure si usoare pentru ca ti-e frica de ceea ce s-ar putea intampla. Permite visurilor tale sa fie mai mari decat temerile tale si actioneaza asa cum stii mai bine. Lupta pentru ceea ce iti doresti.

3. Relatiile mele esuate au fost o pierdere de timp

Exista anumite persoane care nu sunt menite sa fie pentru totdeauna in viata ta. Insa nicio relatie nu este o pierdere timp – sa tii minte acest lucru. Daca nu iti aduce ceea ce vrei, te invata ceea ce nu vrei.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com