5 semne care iti dezvaluie ca partenerul de cuplu te manipuleaza

1
De Cristina Tudor
1 aug. 2020

Le regasesti in relatia ta?

Incearca sa acorzi mai multa atentie acestor semne si sa afli daca intr-adevar esti manipulata de partenerul de cuplu:

1. Incearca sa iti controleze comportamentul

Manipularea apare in general in relatiile toxice, in care o persoana face tot posibilul sa controleze comportamentul partenerului cu care este.

Prin acest tip de comportament, acesta nu face nimic altceva decat sa puna stapanire completa asupra ta si sa iti elimine toata puterea emotionala astfel incat sa te domine complet.

2. Un manipulator isi neaga comportamentul

Daca ii spui ca ceva nu este in regula si ca te simti controlata, acesta va nega totul. Iti va spune ca l-ai inteles gresit, ca tu esti cea care de fapt are o problema. Aceasta metoda a lui este un efort pentru a te opri din a ii schimba planurile. Te va invinovati, va juca rolul victimei si va pune la indoiala dragostea pe care o simti pentru el, facandu-te sa crezi ca te indoiesti de sinceritatea sa.

3. Te minte foarte des

Simti ca intotdeauna esti mintita de el pentru ca de cele mai multe ori creeaza scenarii false pentru a te induce in eroare. Scopul sau – sa iti schimbe parerea cu privire la anumite lucruri, sa te faca sa simti ca gresesti, sa iti darame increderea in tine, sa iti manipuleze gandurile.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.