6 lucruri pe care o persoana cu suflet toxic crede ca i le datorezi

1
De Cristina Tudor
23 aug. 2020

Daca exista o persoana cu suflet toxic in viata ta, aceasta isi va dori sa aiba control complet asupra fiecarei parti din inima ta.

Aceasta foloseste anumite tehnici de manipulare pentru a aduce teama in sufletul tau astfel incat sa actionezi conform dorintelor sale.

Iata ce va face o persoana cu suflet toxic:

1. Te va face sa crezi ca fericirea ei este responsabilitatea ta

Viata unei persoane toxice se invarte in jurul unei drame. Aceasta gaseste intotdeauna ceva cu privire la care sa se planga si va face tot posibilul pentru a te face sa crezi ca tu esti responsabila nu doar pentru fericirea ei, ci si pentru fiecare greseala pe care o face.

2. Sufletul tau ii este indatorat ei

O persoana toxica va cauta variante pentru a te convinge ca trebuie sa ii oferi ceva in schimb. Poate ca la un moment dat in viata s-a purtat frumos cu tine si acum incearca sa te faca sa crezi ca esti fericita datorita ei. Tu esti o persoana cu suflet buna care vrea sa se revanseze pentru tot ce a primit in viata, motiv pentru care persoana toxica va intensifica acest sentiment.

3. Vina pe care o ai va fi folosita impotriva ta

Tii foarte mult la oamenii din jurul tau, motiv pentru care eziti sa mergi pe un drum daca acesta presupune sa ranesti pe cineva (chiar daca este pentru binele tau sau pentru binele mai multor persoane). O persoana toxica va profita de aceasta situatie si te va forta sa te intorci de unde ai inceput, nepermitandu-ti sa evoluezi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.