6 mantre puternice pentru a iesi de pe drumul gresit pe care mergi si a te concentra pe ce este cu adevarat important

1
De Cristina Tudor
24 nov. 2022

Lucrurile carora le acorzi atentie devin importante in viata ta. Nu incerca sa iti mai planifici timpul, incepe sa iti planifici mai degraba focusul.

„Oare folosesc in mod semnificativ aceasta zi rara, importanta, pretioasa?” – aceasta este intrebarea pe care cu totii ar trebui sa ne-o punem in fiecare zi.

Sa fim ocupati cu adevarat este cel mai important. Ne umplem calendarele cu diferite tipuri de activitati, insa de multe ori o facem doar pentru a nu ne plictisi, pentru a evita sa fim exact cine suntem cu adevarat si sa refuzam sa acceptam ceea ce traim in momentul prezent. Atunci cand simtim ca lucrurile nu sunt asa cum ne dorim noi sa fie, fugim in directia opusa si ne focusam de primul lucru care ne distrage atentia de la realitate. Si, in acest proces, nu doar sa ne pierdem scopul in viata, ne pierdem si sufletul, ne pierdem si inima, ne pierdem pe noi cu totul.

Iata cateva mantre puternice care sa te ajute sa iesi de pe drumul gresit pe care mergi acum si sa te concentrezi pe ce este cu adevarat important pentru tine:

1. Calitatea vietii mele pe termen lung depinde in mod direct de modul in care stabilesc si respect prioritatile mele astazi.

2. Uneori trebuie sa spun „Nu” lucrurilor bune pentru a putea spune „Da” lucrurilor cu adevarat importante. Nu pot face totul in viata, asa ca invat sa fiu atenta la ce conteaza si aleg cu inima deschisa ce imi dicteaza sufletul.

3. Nu imi mai pierd timpul si energia luptand impotriva destinului. Universul ma vrea aici cu un motiv; el stie care este drumul pe care trebuie sa merg. Fac un pas in spate si ii permit sa isi joace cartea.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com