6 semne ca nu este barbatul potrivit pentru tine

1
De Cristina Tudor
27 aug. 2019

Gasirea partenerului potrivit este similara cu gasirea adevaratului tau sine.

Atunci cand te iubesti din tot sufletul, vei atrage un partener care te va iubi la fel de mult. Pana atunci insa ai de lucru cu tine. Iar unul dintre pasi este sa nu iti pierzi vremea cu persoana nepotrivita. Iata sase semne ca nu este barbatul potrivit pentru tine.

1. Nu este deschis sa rezolve conflictele

O atitudine deschisa este importanta pentru a face ca relatia sa functioneze. Ambii parteneri ar trebui sa fie deschisi sa invete despre ei insisi si sa rezolve conflictele. Depasirea conflictelor arata ca sentimentele voastre sunt mai puternice decat lucrurile care nu va plac

Unii oameni sunt deschisi si iubitori, insa atunci cand se cearta devin defensivi, suparati, retrasi, sau rigizi. O persoana iubitoare va renunta la ego a rezolva conflictele. Daca partenerul tau nu este in masura sa o faca, atunci nu este cel mai potrivit pentru tine.

2. Nu este empatic

Daca partenerul tau nu este capabil sa iti inteleaga emotiile, probabil ca ii lipseste empatia. Acesta poate fi un semn de narcisism.

3. Nu te atrage fizic

Te face sa te simti confortabil, ba chiar este distractiv sa fii in preajma lui. Prin urmare, deveniti un cuplu. Abia atunci observi ca intre voi nu exista nici o scanteie. Iti poate fi un foarte bun prieten dar nu si un partener romantic.

4. Tine mortis sa aiba intotdeauna dreptate

Intr-o relatie, ambii parteneri conteaza iar vocea ambilor trebuie ascultata. Daca in certurile voastre minore sau in deciziile importante, partenerul tau vrea sa aiba intotdeauna castig de cauza, acest lucru iti rapeste din puterea de decizie. Se creeaza un dezechilbru care te va epuiza in scurt timp.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com