6 trasaturi de personalitate pe care un barbat nu le apreciaza deloc la o femeie

1
De Cristina Tudor
18 mart. 2020

Formati un cuplu, ceea ce inseamna ca va accepti cu bune si cu rele, dar trebuie sa stii ca sunt anumite aspecte care pot face un barbat sa respinga in totalitate o femeie.

Specialistii de la OnlineDatingErfahrungen.com aduc in prim plan mai multe aspecte pe care un barbat le uraste la o femeie:

Dorinta de control a partenerei

Dorinta femeilor de a controla totul este primul si cel mai important aspect pe care un barbat il uraste la o femeie. Barbatii sunt persoane care au scapat de controlul mamei lor si cu siguranta nu isi doresc sa fie din nou dominati de o alta prezenta feminina. Modul autoritar de manifestare al celor mai multe femei, fac ca barbatii din viata lor sa caute portite pentru a obtine libertatea dorita.

Cicalit fiind, va raspunde asa cum ea nu isi doreste

Cicaleala este o problema majora in cuplu. Atunci cand ea repeta obsesiv ce o deranjeaza sau il bate la cap sa faca anumite lucruri, de cele mai multe ori raspunsul partenerului se va baza pe psihologie inversa, acesta ambitionandu-se sa nu faca ceea ce i se cere si sa ignore complet totul. O astfel de atitudine va genera explozii de nervi si conflicte aprinse.

Exagerarile si drama ii va suprima interesul

Femeile devin complet neinteresante si chiar deranjante pentru barbati in momentul in care fac o drama din ruperea unei unghii. De asemenea, sunt deranjati de faptul ca femeile au tendinta sa dramatizeze chiar si cele mai mici si nesemnificative intamplari. Un mic gest al lor se poate transforma intr-un conflict de proportii astronomice, atunci cand ei i se pare din senin ca nu i se acorda suficienta atentie, el nu tine minte detalii importante despre nuanta de roz preferata si culoarea de glitter dorita pe piesele vestimentare.

Gelozia nefondata il determina sa faca pasi in retragere

Femeile geloase sunt un dusman redutabil al barbatilor, in special atunci cand fundamentul este complet imaginar. In mod sigur nimeni nu isi doreste sa intre intr-un conflict in care ea scoate toate armele din dotare, de la lacrimi si pana la agresivitate, fara motiv.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Foto: Shutterstock.com