6 motive pentru care un barbat ajunge sa nu te mai iubeasca

1
De Alice Papuc
23 mai 2023

In cazul in care el a plecat fara sa iti ofere o explicatie, acest articol este pentru tine. Bineinteles, fiecare relatie este diferita, insa poti obtine mai multa claritate, astfel incat relatia ta viitoare sa fie una mult mai sanatoasa si mai armonioasa.

Ti s-a intamplat sa simti ca partenerul tau isi pierde interesul fata de tine, insa nu iti poti explica de ce? Nici el nu ti-a oferit o explicatie in acest sens? Descopera 6 motive frecvente pentru care barbatii isi pierd interesul fata de femeia de langa ei.

Pentru o relatie de cuplu armonioasa, fii atenta la aceste indicii ale partenerului tau:

Se simte neglijat

Poate ca vei ramane surprinsa, insa si barbatii se simt neglijati. Si ei isi doresc sa petreaca mai mult timp cu tine si sa le acorzi atentie. Este normal sa ai hobby-urile tale si sa te dezvolti pe tine ca persoana, dar incearca sa fii si langa el atunci cand are nevoie de tine.

Cum stii daca jobul iti afecteaza relatia. 8 indicii dure

Esti mereu nemultumita

Este greu sa fii fericit langa o persoana care este mereu nemultumita si care nu te face sa te simti de ajuns. Nu spun ca nu trebuie sa discuti cu partenerul tau despre ceea ce te deranjeaza, insa incearca sa abordezi situatia intr-un mod calm si constructiv. La finalul zilei, cu totii suntem oameni si ne dorim sa ne simtim iubiti si apreciati.

Nu poate avea incredere in tine

Increderea reprezinta un aspect extrem de important intr-o relatie. Fara incredere, relatia dintre voi doi nu are o baza solida. Atunci cand barbatii se simt tradati, isi pierd interesul fata de partenera. Iar increderea este greu de recastigat, daca nu chiar imposibil.

Se simte folosit

Barbatii se pot simti, la randul lor, folositi intr-o relatie. Poate ca este vorba despre situatia financiara sau poate ca el simte ca doar umple un gol din viata ta: al unui fost partener sau poate chiar al unei figuri paterne. Barbatii au nevoie, la fel ca femeile, sa se simta iubiti pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce ofera.

Competitia in cuplu. Poate aceasta sa devina daunatoare?

Amandoi ati abandonat conexiunea voastra

Lucrurile bune necesita timp, iar acest principiu se aplica si in cazul unei relatii sanatoase si armonioase. Chiar daca sunteti impreuna de multi ani, amandoi trebuie sa depuneti efort pentru ca lucrurile dintre voi sa functioneze. Iesiti la intalniri, faceti mici gesturi romantice si radeti impreuna, din tot sufletul. La finalul zilei, obiceiurile acestea simple chiar fac diferenta.

Poti avea o relatie sanatoasa alaturi de un barbat workaholic? Ce poti face daca ai un partener obsedat de munca

Este mult prea concentrat pe alte aspecte din viata lui

Expresia „persoana potrivita la momentul nepotrivit” chiar este valabila. Exista momente in care partenerul tau este mult prea focusat pe alte aspecte din viata lui, precum cariera sau problemele din familia lui.

Foto: depositphotos.com