Adopta aceste 5 obiceiuri ale calugarilor de budisti si te vei curata pentru totdeauna de energia negativa

1
De Cristina Tudor
10 sept. 2019

Iata cele mai importante obiceiuri si principii ale calugarilor budisti pe care sa le punem si noi in aplicare pentru o viata linistita si fericita.

Traim intr-o lume plina de haos; toata lumea alearga dintr-o parte in alta, cautand totusi momente de pace. De multe ori suntem invidiosi cand vedem alti oameni cu adevarat calmi si linistiti in timp ce noi luptam enorm pentru o clipa de zen. Unii dintre acesti oameni sunt calugarii budisti.

De unde atat de mult zen pentru ei? Iata cele mai importante obiceiuri si principii ale calugarilor budisti pe care sa le punem si noi in aplicare pentru o viata linistita si fericita.

1. Elimina toata aglomeratia din jurul tau

Una dintre cele mai importante invataturi budiste este sa eliminam tot ce nu ne trebuie din exteriorul nostru si sa traim o viata cat mai simpla. Asadar, este timpul pentru o curatenie drastica – scapa de toate lucrurile nefolositoare care iti aglomereaza locuinta degeaba.

2. Elimina toata dezordinea din interiorul tau

Este foarte important ca gandurile tale sa fie pe aceeasi lungime de unda cu sufletul si mintea ta. Fericirea depinde de ceea ce simti, de ceea ce gandesti si de ceea ce faci. Una dintre cele mai simple variante prin care poti face ordine in interiorul tau este meditatia. Nu este necesar sa petreci ore intregi meditand, incepe cu 10-15 minute pe zi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.