10 afirmatii care iti arata ca traiesti o iubire adevarata

1
De Cristina Tudor
6 aug. 2020

O relatie de dragoste sanatoasa si adevarata are cativa markeri care o descriu, dincolo de iluzii, manipulari, tradari sau rani emotionale.

A fi intr-o relatie sanatoasa poate necesita efort, deschidere si invatare permanenta pentru ca a trai o iubire adevarata inseamna a inflori si a ne simti in siguranta langa persoana pe care o iubim. Orice este mai prejos de acest deziderat ar trebui sa ne ridice semne de intrebare

10 afirmatii pentru cei care se iubesc cu adevarat

Aceste afirmatii vorbesc despre valori construite in relatiile de cuplu sanatoase, bazate pe dragoste si respect reciproc. Tu cum raspunzi la aceste afirmatii, cu DA sau NU?

Chiar si cand nu aveti acelasi punct de vedere, esti de acord ca partenerul tau a facut observatii pertinente. Cu alte cuvinte, constati ca in multe discutii amandoi aveti dreptate, dar pe cai diferite.

Ai cu adevarat incredere in partenerul tau. Sigur, aceasta incredere nu se va construi in cateva saptamani de relatie, ci vine cu timpul. In plus, aceasta incredere sterge urmele geloziei si grija despartirii. Pur si simplu te simti in siguranta langa celalalt.

Te simti confortabil sa ii marturisesti partenerului tau despre lucruri sau aspecte care iti dezvaluie, de fapt, vulnerabilitatea. Te simti acceptata sa inteleasa si stii ca nu vei fi judecata, ci poate ajutata cu un sfat sincer si valoros.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.