11 afirmatii pozitive pe care sa ti le spui atunci cand simti ca nu te iubesti suficient

1
De Cristina Tudor
16 mart. 2022

Sufletul tau are nevoie sa le auda. Inima ta are nevoie de tine.

Cand nu te iubesti suficient te poti trezi intr-un punct al vietii tale in care nu reusesti sa iti mai atingi obiectivele deoarece iti lipseste incredere in tine. De asemenea, acest lucru te poate face sa te simti nefericita si iti poate afecta negativ viata personala si profesionala.

Ce poti face in momentele in care simti ca nu te iubesti suficient? Sa ai rabdare cu tine si sa o iei treptat astfel incat sa poti schimba radical lucrurile.

Dragostea pentru propria persoana te poate face mai optimista, mai increzatoare si mai entuziasmata cu privire la viata pe care o ai, la tot ce ti se intampla si la tot ce urmeaza in viitor. Vei dori sa impartasesti talentele si punctele forte cu lumea din jur in timp ce lupti pentru a iti indeplini visurile si a trai mai frumos ca niciodata.

Afirmatiile pozitive sunt incurajari pe care ti le spui si care te ajuta sa validezi anumite adevaruri despre tine. Acestea iti vor oferi tot ce ai nevoie pentru a radia energie pozitiva in sufletul tau. Ele te vor ajuta sa construiesti in mintea ta ganduri pozitive pe care mai apoi sa le transformi in adevaruri sincere. In plus, te vor indruma sa iti ghidezi viata in orice directie doresti.

Repeta aceste afirmatii si crede cu tot sufletul in cuvintele pe care ti le spui. Cu cat le repeti mai des cu atat vei experimenta mai multa iubire de sine.

1. Am grija de mine cu toata puterea mea. Ii acord inimii mele timp pretios pentru a ii arata ca o iubesc. Imi respect sufletul si ii ofer doar bucurii minunate.

2. Am tot ce imi trebuie pentru a face lucruri minunate in aceasta viata. Imi pot atinge obiectivele, imi pot implini visurile. Am incredere in mine si merg mai departe cu rabdare si curaj.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com