Top 3 calitati ale barbatilor pe care femeile le subestimeaza

1
De Daniela Mitran
28 mart. 2020

Despre dragoste vorbim deseori. Despre calitati vorbim aproape la fel de mult. Cert este ca uneori ne concentram pe cele negative si uitam sa apreciem cu adevarat ce ne ofera celalalt.

Si din toate aceste motive vorbim despre ce am vrea unii de la altii. Vorbim despre ce vrem noi de la un partener si vorbim despre acele calitati ale barbatilor pe care le consideram ideale.

Visez cu ochii deschisi cand ma gandesc la viitor si am tendinta sa fiu idealista. Nu ma opresc din cautari si stiu ca voi gasi tot ce caut. Daca si tu crezi ca merita sa te afli in cautarea fericirii in doi, atunci cu siguranta ai o lista pe care ti-ai notat asteptarile.

Stiu ca lucrurile care tin de aspect, chimie si poate chiar statut social par mai importante atunci cand iti cauti un partener, insa pe termen lung conteaza mai mult cum te face sa te simti. Iata care sunt calitatile pe care iubitul tau ar trebui sa le aiba pentru a te face fericita:

Mai jos gasesti cele 3 calitati ale barbatilor pe care le-ai subestimat pana acum:

1. Inteligenta emotionala (EQ)

Inteligenta emotionala (EQ) este ceea ce nu stii ca iti doresti intr-o relatie, pana in momentul in care observi ca iti lipseste. Inteligenta emotionala reprezinta capacitatea de a acorda atentie emotiilor si trairilor persoanei de langa tine. Inseamna sa poti realiza ce impact au cuvintele si actiunile tale asupra persoanelor cu care interactionezi si in special asupra persoanei iubite. O persoana care are o inteligenta emotionala crescuta isi poate exprima deschis sentimentele si este constienta de consecintele fiecarui lucru pe care il face.

Daca iti doresti sa ai o viata fericita in doi, cauta ca partenerul tau sa aiba o inteligenta emotionala crescuta. Acest lucru inseamna ca iti va oferi timp, rabdare si intelegere. Si inseamna ca relatia voastra va fi una armonioasa.

2. Sentimentul de confort

Poate sa para ceva mai dificil de descris, insa este o calitate pe care in mod sigur iti vei dori sa o gasesti la partenerul tau. Sentimentul de confort apare in momentul in care te simti bine langa el. Apare in momentul in care te simti in siguranta si cand ai toata increderea in el. Iti ofera emotii calde, pozitive si ai siguranta ca langa el este locul tau. Simti ca faci parte dintr-un intreg si ca in bratele lui vei fi ocrotita mereu.

3. Deschidere

Acest cuvant ofera foarte multe intelesuri. Cand afirmi despre o persoana ca este deschisa, poti avea in vedere foarte multe lucruri. Indiferent ce calitati asociezi cu acest cuvant, iti doresti ca partenerul tau sa fie deschis. Acest lucru inseamna ca este deschis fata de tine, ca are o gandire pozitiva, ca poate privi in ansamblu si ca este deschis catre dragoste. Indiferent de principiile sale, ai nevoie de o persoana care poate accepta si opusul lucrurilor in care crede. Un barbat tolerant, care iti poate intelege punctul de vedere, are mai multe sanse sa te faca fericita pe viata.

Foto: Christiana Rivers/Unsplash