Care sunt semnele mai putin evidente ca te insala?

1
De Ioana Marosan
2 aug. 2019

Nu e cazul sa devii paranoia, insa daca intuitia iti spune ca ceva e in neregula, e posibil sa te insele. Uneori, semnele sunt foarte subtile, insa ele exista.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care relatiile esueaza. Peste tradare este greu de trecut.

Stiu ca ai prefera sa-ti spui ca totul este in regula, insa e mai bine sa afli mai devreme decat mai tarziu. Unele cupluri reusesc sa-si recladeasca relatia dupa infidelitate, atata vreme cat lucrurile nu avanseaza extrem de mult. Uneori, partenerul iti arata fara sa vrea, intr-un mod subtil, ca se pregateste sau ca deja iese cu o alta femeie. Care sunt aceste semne?

Cauzele infidelitatii in functie de zodie: de ce insala partenerul tau?

1. Este mai secretos ca de obicei

Poate ca partenerul tau iti pregateste o petrecere surpriza de ziua ta, insa in aceasta situatie, intuitia ta te va ajuta sa-ti dai seama de acest lucru. Insa daca incepe sa-si ascunda brusc telefonul, sa stearga mesajele sau sa nu fie sincer in legatura cu locul in care se afla, acesta este un semn clar ca te insala.

2. Nu te mai contrazice

In orice relatie exista mici certuri, mici discutii in contradictoriu. Poti lua ca pe un semn bun faptul ca nu te mai contrazice, dar de obicei nu este asa. De obicei, acest lucru inseamna ca pasiunea nu mai exista, ca nu mai e interesat de discutii semnificative cu tine. Este posibil sa fi renuntat pentru ca este implicat intr-o noua relatie.

3. Nu-ti mai spune ca te iubeste

E posibil sa uite, dar cel mai probabil nu e asa. Fii atenta cum iti raspunde atunci cand ii spui tu ca il iubesti. Daca partenerul tau a incetat brusc sa-ti mai spuna cuvintele magice, acesta poate fi un semn ca flacara iubirii este pe cale sa se stinga, la fel ca si relatia voastra.

7 celebritati care si-au inselat partenerul de viata. Tu i-ai ierta?

4. Lipseste deseori de acasa

Daca te insala, este posibil ca partenerul tau sa inceapa sa vina tarziu acasa de la serviciu, sa plece devreme sau sa lipseasca de acasa in zilele libere. Iti poate spune ca este intr-un loc, dar de fapt sa fie intr-un alt loc. Acesta este unul dintre semnele ca te insala.

5. Incepe sa se imbrace mai frumos sau sa poarte alt parfum

Este unul dintre indiciile subtile, insa puternice in acelasi timp. Probabil ca incearca sa impresioneze pe altcineva, asa cum la inceput a incercat sa te impresioneze si pe tine. Daca nu exista un motiv intemeiat pentru aceasta schimbare, din pacate e posibil sa vorbim despre infidelitate.

6. Il enerveaza tot ceea ce faci

Unul dintre semnele ca esti inselata este acela ca, brusc, tu si partenerul tau nu va mai intelegeti. Aparent, tot ceea ce faci il calca pe nervi si parca mergi pe coji de oua atunci cand esti in preajma lui.

7. Comportamentul lui nu mai e previzibil

Daca partenerul tau este genul de persoana care face lucrurile mereu la fel sau care are o rutina precisa, pe care o schimba din senin, e posibil sa fie cu o alta femeie. Poate ca brusc a inceput sa asculte alta muzica, isi cumpara cafeaua din alt loc sau face lucruri pe care nu le-a facut niciodata. Sigur, poate sa nu insemne nimic, dar de obicei aceasta schimbare semnaleaza existenta unei persoane noi in viata lui.

Cum previi frustrarile sexuale intr-o relatie de lunga durata?

8. Are lucruri noi pe care de obicei nu si le-ar cumpara

Nu e nicio problema daca partenerul tau incepe sa poarte lucruri noi, dar daca nu ti-a spus despre ele ai motive sa devii suspicioasa. Poate ca le-ai gasit din intamplare intr-un sertar, ca si cum ar fi fost ascunse acolo. Acesta poate fi un semn ca te insala.

9. Incepe sa critice tot ceea ce faci

Inainte obisnuia sa fie cel mai mare suporter al tau, dar acum i se pare ca tot ceea ce faci este gresit. Chiar si cele mai bune intentii il deranjeaza. Daca se intampla acest lucru, exista posibilitatea ca partenerul tau sa te insele.

10. Incepe brusc sa vorbeasca altfel

Acest lucru se poate intampla daca partenerul tau are prieteni noi, colegi noi de munca sau clienti noi cu care isi petrece timpul. Insa daca in viata lui nu au aparut oameni noi, inseamna ca isi petrece timpul cu cineva care ii influenteaza limbajul. Acesta este un semn evident ca partenerul tau te insala.

Foto: Shutterstock.com