Ce este sortit sa fie al tau, va fi oricum, oricand!

1
De Cristina Tudor
27 iun. 2019

Relatiile se vor schimba pentru a face loc oamenilor potriviti in viata noastra. Dragostea va disparea pentru ca acea persoana nu era menita sa fie cu noi pentru totdeauna. Locurile de munca se vor modifica pentru a crea noi oportunitati. Planurile se vor schimba pentru a nu ramane blocati intr-un singur loc.

Sunt o luptatoare. Ma lupt cu timpul. Ma lupt cu planurile Universului pentru mine. Ma lupt cu obstacole. Ma lupt cu lucruri care parca nu se misca asa cum mi-as dori eu. Ma lupt cu tot ce nu este bine. Pentru ca ma sperie cand totul nu este perfect. Imi este teama cand nu detin fraiele vietii mele.

Dar cat de des luptam impotriva unei batalii pierdute? Cat de des luptam sa tinem de o relatie care nu mai functioneaza? De cate ori incercam sa ne grabim, sa tragem de timp si sa lipim bucatile inimilor noastre frante din nou si din nou?
Insa in toate aceste lupte ale mele, am invat ceva si vreau sa impartasesc cu voi: ce este sortit sa fie al tau va fi oricum. Cine iti este menit, va gasi calea catre inima ta… fie ca vrei, fie ca nu.

Adevarul este ca viata nu merge intotdeauna conform planului nostru. Vom avea momente in care totul este aparent perfect si apoi se va dezintegra complet. Vom fi cu o persoana cu care credem ca vom fi pentru totdeauna si apoi ne vom uita neputincios cum relatia se prabuseste. Vom continua pe drumul profesional pe care vrem sa mergem si apoi vom descoperi ca nu are sens. Vom urca si vom cadea. Si, in timp, ne vom ridica din nou.

Trebuie sa stim ca in toate acele momente nu putem avea raspunsurile la toate intrebarile din capul nostru. Nu putem intelege ce se intampla, unde ar trebui sa mergem, ce ar trebui sa facem. Nu putem cunoaste ce este bine si ce este rau sau ce este al nostru de pastrat.

Trebuie doar sa avem incredere – in Univers, in Dumnezeu, in destin, in noi insine. Trebuie sa continuam. Trebuie sa stim ca ceea ce este sortit sa fie al nostru, va fi oricum… va gasi calea catre noi. Chiar daca acest lucru nu se intampla acum sau cand ne dorim… nu trebuie sa disperam si nici sa ne pierdem rabdarea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com