Ce se intampla cand sufletele pereche se saruta pentru prima data?

1
De Cristina Tudor
24 feb. 2019

Primul sarut este cu siguranta cea mai extrema si intensa experienta. Cu toate acestea, este si inceputul calatoriei pe care sufletele pereche decid sa o faca impreuna, lucrand spre ascensiunea lor, construind intimitate si iubire intre ei.

Mi s-a facut pielea de gaina.

Unul dintre cele mai importante momente ale vietii noastre, daca suntem norocosi sa il experimentam vreodata, este legat de primul nostru sarut cu sufletul pereche.

Acest moment a fost descris de multi oameni ca fiind unul magic, in care notiunea timpului nu mai exista. De asemenea, el ne poate schimba viata.

Sarutul intre suflete pereche este considerat spiritual

Sarutul vine pachet cu iubire, incredere, emotie si intimitate. Exercitiu: gandeste-te la cel mai intens sarut pe care l-ai avut in aceasta viata. Reusesti sa descrii de ce a fost atat de intens? Ce l-a facut sa se simta atat de special?

Poate fi dificil sa descrii in cuvinte ce simti intr-un astfel de moment. Motivul pentru asta este faptul ca sarutul nu este doar la nivel fizic, ci si emotional si spiritual. Buzele se ating fizic, in timp ce trupurile, sufletele si mintile sunt conectate spiritual.

Sarutul intre sufletele pereche este magic

Fiecare relatie poate avea o legatura spirituala, insa nicio relatie nu se compara cu relatia dintre sufletele pereche – doua suflete care se conecteaza din toate punctele de vedere.
In timpul primului sarut sufletele pereche se regasesc. Aura lor este descrisa precum o furtuna. Devin un intreg, trup si suflet.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.