Ce spune forma fetei despre personalitatea ta?

1
De Cristina Tudor
25 iun. 2021

Se spune ca daca stii ce spune forma fetei despre personalitatea ta, cheia comunicarii este pe jumatate descifrata. Poti afla o multime de informatii doar privind o persoana in fata.

Comunicarea fata in fata este un instrument valoros pentru a cunoaste pe cineva si / sau pentru a decide cel mai bun mod de actiune atunci cand te confrunti cu o problema legata de un partener sau o persoana draga.

Conform artei antice chinezesti a citirii fetei, se pare ca exista un set consistent de caracteristici apartinand persoanelor care au anumite forme faciale.

Jean Haner, autorul cartii „Intelepciunea fetei tale”, crede ca doar prin studierea fetei, poti spune cum gandesc, simt si actioneaza oamenii.

Indiferent daca forma fetei tale este una ovala, dreptunghiulara, hexagonala, sau o combinatie intre toate acestea, cert este ca, doar aratandu-te la fata, poti dezvalui lumii intregi o multime de secrete despre tine.

Ce spune forma fetei despre personalitatea ta? Si care sunt cele 7 tipuri de forme?

Fata in forma de inima

Cate Blanchett este una dintre celebritatile care au o astfel de forma faciala

Ce spune forma fetei despre personalitatea ta

Ai o fata in forma de inima, daca ai o frunte mare si fata se ingusteaza spre barbie, formand un triunghi inversat. Oamenii cu chipuri in forma de inima sunt ganditori inteligenti, profunzi, carora le place sa invete lucruri noi cat mai des posibil.

Sunt foarte intuitivi, creativi si au o mare forta interioara. Sunt incapatanati, insistenti si tind sa aiba dificultati financiare in perioadele dificile.

Fata in forma de dreptunghi

Angelina Jolie este una dintre celebritatile cu o astfel de forma a fetei

Ce spune forma fetei despre personalitatea ta

Daca ai o frunte puternica, o linie maxilara larga si o barbie lata, ai o fata in forma dreptunghiulara. Tu si cei ca tine pretuiti logica si sunteti ganditori si planificatori foarte buni.

De fapt, aveti tendinta de a gandi excesiv lucrurile si de a va interioriza emotiile. Se spune ca scapi de toata acea energie emotionala mergand mult la sala.

Fata in forma de triunghi

Reese Whiterspoon este una dintre celebritatile cu fata in forma de triunghi

Ce spune forma fetei despre personalitatea ta

Fata ta are forma de triunghi daca este mai ingusta la frunte si are o linie a maxilarului mai proeminenta. Esti extrovertit, asertiv, social, iubesti oamenii si iti place sa fii conducator.

De asemenea, poti avea probleme de control al furiei si esti foarte nerabdator. Insa abilitatile tale de lider te vor conduce catre succes.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Instagram/@jlo