Ce trebuie sa faci cand manifestarea dorintelor nu functioneaza pentru tine

1
De Irina Constantin
23 feb. 2022

Fie ca ti-ai pus o dorinta pe magica data de 22.02.2022 sau obisnuiesti, in general, sa iti exersezi puterea de manifestare, acest articol este pentru tine.

Teoria manifestarii deja nu mai este un secret pentru nimeni. Ea a reusit sa devina din ce in ce mai faimoasa. In prezent, toata lumea vorbeste despre manifestarea dorintelor.

Poate ca ai incercat si tu sa faci acest lucru, sub diferite forme, indrumata de diferite persoane, carti sau filme. Iar daca pare ca manifestarea dorintelor tale nu a functionat, trebuie sa iti reamintim cateva lucruri.

De ce nu functioneaza manifestarea dorintelor?

Nu ai un motiv solid pentru care iti doresti ceva anume

Oamenii care reusesc sa isi indeplineasca dorintele sunt acei oameni care stiu exact de ce isi doresc fiecare lucru. Iar daca ai incercat sa manfesti ceva, dar nu te-ai intrebat niciodata de ce vrei asta, este posibil ca motivele tale sa nu fie suficient de puternice.

5 adevaruri dure despre casnicie pe care le interpretam ca fiind probleme, desi nu sunt

De exemplu, daca ti-ai propus sa primesti mai multi bani, dar Universul nu pare sa te fi auzit, poate ca nu ai gandit un scop pentru acei bani in plus. Iar daca nimic nu te motiveaza sa castigi mai mult, cel mai probabil actiunile tale nu se vor indrepta in acea directie.

Nu ai o strategie, ci doar o dorinta

Multe persoane cred ca manifestarea este ceva mistic si atat. In realitate, pentru a manifesta lucruri in viata ta, ai nevoie si de un plan de actiuni. Nu suna la fel de magic, dar functioneaza. Pe langa dorinta puternica si afirmatiile pe care le spui in legatura cu ea, este necesar sa stii si ce anume ai de facut, in mod practic, pentru a ajunge la scopul tau.

In spatele ideii de dorinta se ascunde altceva

Ti s-a intamplat vreodata sa iti dai seama ca dorinta ta, de fapt, nu iti apartine? Sunt acele cazuri in care doar ai impresia ca iti doresti ceva, insa acea dorinta este ghidata de presiunea sociala, de dorintele familiei, ale partenerului sau ale prietenilor.

Asadar, inainte sa te superi ca nu poti manfiesta ceva, intreaba-te: Este aceasta dorinta a mea sau este ceva ce mi-a fost spus ca ar fi bine sa-mi doresc?

Ce sa iti amintesti atunci cand manifestarea pare sa nu aiba loc?

Gandurile nu sunt suficiente, de cele mai multe ori

Asa cum spuneam mai sus, pentru a-ti manifesta cele mai mari dorinte, este necesar sa si muncesti putin pentru ele. Un gand trimis in Univers este benefic, insa el trebuie sa fie sustinut cu actiuni care sa te apropie de ceea ce visezi.

4 lectii de invatat de la cineva care si-a indeplinit obiectivele de fitness si sanatate anul trecut

E normal sa ai dubii si sa intalnesti provocari pe parcurs

Uneori, manifestarea dureaza ceva mai mult decat te astepti. Lucrurile nu apar imediat in viata ta si poate parea ca Universul te pune la incercare. Este in regula, aminteste-ti ca este perfect normal. Odata ce vei depasi aceasta perioada, lucrurile se vor aseza asa cum vrei.

Cateodata, este in regula sa schimbi traiectoria

Daca, pe langa provocari si obstacole, ai parte si de dubii, trebuie sa stii ca este ok sa le simti si sa le asculti. Poate ca, in timp, iti dai seama ca nu merita sau nu vrei sa mai lupti pentru acelasi lucru. Nu te judeca foarte aspru si permite-ti sa schimbi directia!

Foto: Unsplash.com.