Cea mai veche poveste a sufletelor pereche: Ceea ce e sortit sa fie al tau, va fi!

Cristina Tudor1
De Cristina Tudor
1 oct. 2019

Un suflet pereche este o persoana cu care simti instantaneu o legatura profunda, karmica si naturala.

Nu este incredibil cum doua suflete straine ajung sa isi uneasca destinele pentru totdeauna?

Definitia sufletului pereche:

Un suflet pereche este o persoana cu care simti instantaneu o legatura profunda, karmica si naturala.

Asadar, nu definim sufletul pereche ca o persoana obisnuita… mai degraba este o parte pierduta, dar esentiala din noi. Deci, asta ne duce la radacinile acestei credinte. De unde provin sufletele pereche?

Povestea antica a sufletelor pereche:

Potrivit lui Plato, cand lumea a fost creata, oamenii aveau 4 brate, 4 picioare, un cap si doua fete. Existau trei genuri de oameni: barbatul care avea doua seturi de organe genitale masculine si era considerat copilul Soarelui. Femeia care avea doua seturi de organe genitale feminine si era considerata copilul Pamantului. Omul androgin care avea un organ genital feminin si un organ genital masculin si era considerat copilul Lunii.

In acele momente, oamenii erau extrem de fericiti si puternici. Era o perioada minunata pentru omenire, insa acest lucru a dus la mandrie si la convingerea ca ar putea cuceri chiar si zeii. De aceea, unele zeitati au cerut sa fie pedepsiti si sa ii loveasca cu fulgere. Cu toate acestea, Zeus care iubea foarte mult omenirea, a decis sa gaseasca o solutie mai blanda – a taiat toti oamenii in jumatate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.