Cele mai bune metode pentru a scapa de rutina din relatie

1
De Cristina Tudor
13 nov. 2019

Primele luni de relatie sunt intotdeauna minunate, un fel de basm care nu ar trebui sa se mai termine vreodata.

Sunteti la inceput de drum, asa ca in fiecare zi descoperiti ceva nou despre celalalt, iar lucrurile marunte pe care le faceti impreuna va aduc o bucurie imensa. In timp insa, chiar daca iubirea si sentimentele voastre raman acolo, la locul lor, incepe sa se instaleze treptat si rutina.

Dar nu, nu e neaparat vina voastra. Adesea, rutina este consecinta ritmului haotic al vietii in care am ajuns sa traim. Sunt prea multe de facut, totul se intampla foarte repede, asa ca rar se intampla sa mai poti lua o pauza, sa reflectezi, sa le acorzi timp si atentie celor apropiati, sa investesti in relatia ta. O misiune dificila, dar nu imposibila! Partea buna este ca, atunci cand vine vorba de evadarea din rutina de cuplu, exista o multime de solutii la care poti recurge pentru a scapa de monotonie.

Fa-i cate o mica surpriza in fiecare zi

Nu trebuie sa fie ceva iesit din comun sau sa iti dea bugetul de tot peste cap. Uneori, un mic dejun pregatit dinainte si adus la pat sau o incurajare draguta inaintea unei zile pline sau a unei intalniri importante reprezinta cel mai frumos gest pe care il poti face pentru el. Simplul fapt ca ii arati ca esti langa el si ca vrei sa fie fericit conteaza enorm.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.