Chiar si cele mai puternice femei au nevoie de o pauza

1
De Cristina Tudor
12 oct. 2018

Chiar si cele mai puternice femei au nevoie de o pauza. Au nevoie de cineva care sa le fie alaturi, sa le conduca, sa le tina de mana si sa nu le mai dea drumul.

Chiar si cele mai puternice femei sunt obosite de responsabilitatile lor. Sunt obosite sa se aranjeze intotdeauna, sa fie concentrate asupra intalnirilor pe care urmeaza sa le aiba si pe facturile pe care trebuie sa le plateasca. Sunt obosite sa multumeasca pe toata lumea.

Sunt obosite si plictisite de tot, dar nu pot gasi curajul de a cere ajutor deoarece lumea se asteapta ca ele sa fie bine fara niciun ajutor. Lumea se asteapta ca ele sa depaseasca totul pe cont propriu.

Chiar si cele mai puternice femei au nevoie de dragoste. Nu le place singuratatea, nu le place respingerea, nu le place sa fie barbatul si femeia in propria lor viata, nu le place sa joace cartea eroina. Ele isi salveaza intotdeauna ziua, gasesc puterea de a se ridica de la pamant si a merge mai departe.

Chiar si asa, le lipseste sprijinul si confortul de a avea un barbat sa le fie alaturi, un barbat care sa le aminteasca ca nu trebuie sa faca totul singur. S-au saturat de munca emotionala pe care trebuie sa o depuna pentru a se ridica de la pamant – cateodata au si ele nevoie de o mana de ajutor.

Chiar si cele mai puternice femei sufera. Cand au trecut prin atat de multe probleme, cand au fost puternice de prea mult timp si nu mai pot face asta.

Cand nu se mai pot ridica din pat pentru ca inimile lor sunt grele, cand nu mai pot gandi in mod clar pentru ca mintile lor sunt imprastiate si gandurile sunt incurcate. Cand simt ca tot ce au facut pana acum se destrama, iar puterea este adesea blestemul, nu binecuvantarea lor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.