Cinci carti pe care orice femeie trebuie sa le citeasca macar o data in viata

1
De Cristiana Astefanoaiei
1 mart. 2023

Femeile se afla intr-o permanenta cautare de resurse si carti care sa le ajute sa isi dezvolte abilitatile, sa invete sa isi gestioneze timpul si sa isi imbunatateasca relatiile. In continuare, iti vom oferi o selectie de carti pentru dezvoltare, dar si de beletristica.

Cinci carti pe care orice femeie trebuie sa le citeasca pentru dezvoltare, caci abordeaza teme precum gestionarea timpului, dezvoltarea increderii in sine, ingrijirea personala, comunicarea si relatiile.

„Femei care alearga cu lupii. Povesti si mituri ale arhetipului femeii salbatice” de Clarissa Pinkola Estes

O carte care exploreaza miturile si legendele din intreaga lume pentru a ajuta femeile sa isi descopere puterea interioara si sa isi gaseasca vocea. A starnit destul de multe controverse la momentul aparitiei, insa este o carte care va starni in orice femeie dorinta de a lupta pentru drepturile sale

Carte "Femei care alearga cu lupii", pret 47.41Lei

„Femei care alearga cu lupii”, 47.41Lei, libris.ro

Top 10 carti despre atasament care te vor ajuta sa te bucuri de relatii armonioase

„Mic dejun la Tiffany” de Truman Capote

Un roman clasic despre o femeie tanara care se straduieste sa isi gaseasca locul in lumea din New York si care gaseste inspiratie si incredere in sine la o bijuterie de lux. Orice femeie ar trebui sa o citeasca pentru a-si permite cateva ore de visare intr-o lume cu totul diferita de cea in care traieste zi de zi. Exista si o ecranizare, un film clasic american din 1961 cu Audrey Hepburn, cu acelasi nume.

"Mic dejun la Tiffany" pret 22.95 lei

„Mic dejun la Tiffany”, 22.95 lei, carturesti.ro

„Frida Kahlo si culorile dragostei” de Caroline Bernard

O biografie fascinanta a vietii si operei celebrei pictorite mexicane Frida Kahlo, care a luptat impotriva tuturor obstacolelor pentru a-si urma pasiunea pentru arta.

Carte "Frida Kahlo si culorile dragostei", pret 32,16 lei

„Frida Kahlo si culorile dragostei”, 32,16 lei, elefant.ro

Vision board si jurnal de manifestare pentru 2023. Cum sa-ti organizezi planurile ca sa primesti tot ce ti-ai dorit

„Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace” de Stephen Covey

Aceasta carte este un ghid practic pentru a invata cum sa iti gestionezi timpul, sa iti prioritizezi activitatile si sa iti imbunatatesti eficienta personala si profesionala. Este o carte complexa, bine structurata, din care poti deprinde noi obiceiuri utile pentru relationarea cu partenerul de viata, membri ai familiei, dar si la locul de munca, in raport cu superiorii sau colegii. Pe langa aceste lucruri, poti sa intelegi mai bine anumite lucruri despre natura umana si de ce oamenii actioneaza in anumite feluri in diferite situatii.

Carte "Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace" pret 80.91Lei

„Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”, 80.91Lei, libris.ro

Cartea „Secrete aflate pe pielea mea” de Andreea Raicu, in colaborare cu Teodora Tirca

Orice femeie trebuie sa citeasca o carte despre frumusete si ingrijire, in care sa descopere cum sa-si pastreze aspectul tanar si sanatos. Cartea „Secrete aflate pe pielea mea”, realizata de Andreea Raicu, impreuna cu beauty editorul andreearaicu.ro, Teodora Tirca, cuprinde o colectie de recomandari ale specialistilor in frumusete, testate si experimentate.

Cartea "Secrete aflate pe pielea mea" pret 49 de lei

„Secrete aflate pe pielea mea”, 49 lei, shop.andreearaicu.ro

3 carti pe care sa le citesti daca vrei sa-ti schimbi viziunea asupra lumii. Una dintre ele este despre puterea feminina

Exista multe carti recomandate pentru femei, iar selectia poate varia in functie de preferinte si interese.  Acestea sunt doar cateva exemple de carti care pot fi interesante si inspirationale pentru femei, dar exista multe altele pe care le poti explora in functie de preferintele tale.

Foto: Freepik.com