Cele 5 complimente care il fac pe un barbat sa se indragosteasca de tine

1
De Teodora Tirca
1 feb. 2019

Din cand in cand, isi pune scutul lui protector care il face sa para un dur, insa exista anumite cuvinte care pur si simplu ii topesc inima…

Mi-am dat seama, de-a lungul vremii, ca un barbat nu se indragosteste, de fapt, de felul in care arati. Da, poate ca il va atrage o tipa care pare ca scoasa din cutie, poate chiar ii va activa dopamina si il va face sa-si doreasca sa fie in preajma ei, insa… acest lucru nu va dura prea mult.

Un barbat se indragosteste cu adevarat atunci cand se conecteaza cu sufletul tau mai presus de orice conexiune fizica. Sigur ca si atractia fizica este importanta, insa fara o conexiune emotionala ea nu va putea sustine o relatie.

Abordarea sexy care il cucereste instant, in functie de zodia in care s-a nascut

Asadar, te intrebi, poate, care e cel mai usor mod de a construi intimitate emotionala cu un barbat. Expertii in relatiile de cuplu spun ca barbatii functioneaza la fel ca noi… Trebuie sa-i faci sa se simta bine cu ei insisi.

Daca vrei sa se simta aproape de tine si sa indragosteasca cu adevarat, fa-i aceste 5 complimente irezistibile.

1. „Iubesc felul in care gandesti.”

In secret, orice barbat vrea sa fie apreciat pentru felul in care gandeste. Atunci cand ii spui asta, ii arati ca adori la el un lucru care nu e vizibil la prima vedere, pe care il vede si il simte doar o femeie care il cunoaste in profunzime. Se va simti mai aproape de tine si te va asocia cu un sentiment frumos, de siguranta si de mandrie.

2. „Am incredere in deciziile pe care le iei.”

Mai ales daca uneori e nesigur pe felul in care actioneaza, acest compliment ii va da incredere si il va incuraja sa-si asume deciziile pe care le ia. In plus, ii va activa acel impuls de a „lua taurul de coarne”, care e atat de sexy. Sa stie ca ai o parere pozitiva cu privire la solutiile pe care le gaseste il ajuta sa se deschida emotional in fata ta.

Prima intalnire: 5 replici sexy care il fac sa se gandeasca obsesiv la tine

3. „Imi place sa te privesc.”

Este un compliment simplu, insa il face sa se simta instant mai sexy. Ii spune ca te impresioneaza chiar si atunci cand nu incearca, iar asta ii da unui om un sentiment grozav, fie ca e barbat sau femeie. Ca sa-l incurajezi sa dedice mai mult timp unei anumite activitati, poti folosi replica asta astfel: „Imi place sa te privesc atunci cand gatesti” sau „Imi place sa te privesc in timp ce faci sport”.

4. „Ma simt in siguranta in bratele tale.”

Daca vrei sa faci un barbat sa se indragosteasca de tine, aceasta replica este primul pas important. Instinctul lui biologic este acela de a proteja o potentiala familie, asa ca se va simti minunat la auzul acestor cuvinte, care il vor motiva, cel mai probabil, sa oficializeze relatia.

5. „Ma inspiri.”

Cu totii am am avut parteneri care poate nu ne-au apreciat, nu ne-au respectat si nu ne-au admirat, ci dimpotriva – ne-au facut sa ne simtim mici si neimportanti. Si ne dam seama cat de multa nevoie avem de apreciere abia atunci cand in viata noastra apare cineva care stie sa faca asta. Sa-i spui ca te inspira este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care i-o poti face – pentru ca orice barbat viseaza sa poata deveni atat de important in viata unei femei.

De ce ai nevoie de curaj ca sa construiesti o relatie fericita

Foto: Shutterstock.com