Cum lupti cu monstrii din mintea ta? 20 de afirmatii pozitive pentru a opri gandirea negativa si toxica

1
De Cristina Tudor
21 iun. 2021

In momentul in care accepti trecutul si ce se va intampla in continuare in viata ta, vei realiza ca lucrurile vor functiona.

Ca totul se va rezolva. Ca nu trebuie sa fugi de probleme deoarece nu vor ramane cu tine pentru totdeauna. Si ele sunt trecatoare – la fel ca tot ce este pe acest pamant.

Folosirea afirmatiilor pozitive in viata ta iti poate aduce beneficii incredibile in atat de multe moduri. Aceasta este unul dintre cele mai importante si mai recomandate exercitii de catre medicii psihologi din intreaga lume deoarecec te ajuta sa opresti gandirea negativa si toxica, aduncand liniste, fericire si optimism in viata ta.

Nu permite gandirii toxice sa interfereze cu prezentul si cu viitorul tau. Continua sa mergi mai departe si sa faci tot posibilul pentru a inlocui gandurile negative cu cele pozitive. Schimbarea atitudinii va veni in mod natural inainte de a iti da seama si nu vei mai experimenta ganduri negative la fel de des.

Cheia este sa gasesti acele afirmatii pozitive care sa functioneze cu adevarat pentru tine si apoi sa le memorezi, sa le salvezi pentru a le rosti atunci cand simti nevoia. Ori de cate ori te gasesti intr-o situatie dificile, luptand cu gandurile toxice, repeta afirmatiile care au cel mai bun rezultat pentru tine. Acest obicei simplu, insa extrem de important, te va ajuta sa schimbi radical macazul, trecand de la gandurile negative la cele pozitive.

Iata cateva afirmatii pozitive pe care noi ti le recomandam:

1. Imi coplesesc sufletul cu iubire si imi protejez inima cu ganduri bune. Am o iubire de sine nesfarsita.

2. Inima mea este fericita. Permit ca si alte persoane sa imi vada fericirea. Sufletul meu este demn de lucruri bune.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.