Cum sa fii cea mai buna versiune a ta in luna martie. Atrage toate privirile asupra ta

1
De Cristina Tudor
18 mart. 2020

In loc sa astepti ca problemele tale legate de greutate, aspect fizic si stare emotionala sa se rezolve de la sine, poti incepe sa iei atitudine. In acest articol, venim cu cateva recomandari care iti pot fi utile.

Daca lista ta de rezolutii pentru 2020 a ramas la fel ca in noaptea de Revelion, atunci cand ai scris-o, si inca nu ai bifat niciun lucru pe care ti l-ai propus, poti incepe de acum, astfel incat in luna martie sa fii de-a dreptul cuceritoare. Este „luna femeilor” prin excelenta si o buna ocazie de a te reinventa, mai ales daca in ultimul timp stima ta de sine a scazut drastic, mai ales pentru ca nu ai avut initiativa de a te apuca de schimbari. Acest aspect te poate afecta semnificativ, pe toate planurile.

In cartea „Self-Esteem – The Key to Your Child’s Education” („Stima de sine – Cheia pentru viitorul copilului tau”), psihologul Tony Humphreys afirma ca cei care nu se iubesc pe sine ajung sa aiba un comportament previzibil, ajungand sa fie agresivi, violenti, posesivi, dependenti de munca, timizi, rezervati, tematori si deprimati. Nu este neaparat nevoie sa ajungi in acest punct, dar in loc sa astepti ca problemele tale legate de greutate, aspect fizic si stare emotionala sa se rezolve de la sine, poti incepe sa iei atitudine. In acest articol, venim cu cateva recomandari care iti pot fi utile:

Aspectul fizic

Daca nu iti permiti sa te programezi la un salon specializat pentru un tratament cosmetic, un machiaj profesional, o reimprospatare a culorii parului, poti sa incepi sa le faci de una singura, acasa, sau sa rogi o prietena sa te ajute. Daca trebuie sa-ti tunzi varfurile degradate, nu e nicio drama daca faci asta in fata unei oglinzi sau daca directionezi sarcina catre o vecina. Insa daca e vorba de mai mult de-atat, atunci nu risca sa te tunzi fara a avea pregatire de specialitate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.