Daca ai 2 minute pe zi pentru tine, fa asta!

1
De Cristina Tudor
16 sept. 2020

Incearca asta timp de cel putin 90 de zile si vei fi martora unei minuni in viata ta.

Iti vor multumi nu doar sufletul si inima, ci si creierul… intregul corp.

Este posibil sa crezi ca esti cu adevarat ocupata si ca daca incetinesti sau iei o pauza de orice fel esti mai putin eficienta si ramai in urma cu taskurile zilnice. De fapt, lucrurile stau complet diferite – intuitia, concentrarea, rabdarea, puterea sunt construite prin pauze – mai exact, prin meditatie.

Stiu, traim in era in care totul se misca cu viteza luminii. Cu totii simtim ca nu avem suficient timp. Poate ca acest lucru este adevarat, insa timpul este maleabil. Timpul creste atunci cand sporim grija de sine si bucuria, fericirea.

Nu ti-ai dori mai mult timp intr-o zi daca ai afla ca tu insati esti creatoarea timpului tau?

Pune pe primul plan grija pentru sufletul tau

Exista un principiu spiritual care este extrem de important atunci cand vine vorba de problema timpului si spune cam asa „Ceea ce pun pe primul loc in viata mea influenteaza in mod direct restul vietii mele.”

Asadar, daca pui ceva inaintea grijei pentru sufletul tau, acel aspect al vietii tale va deveni cel mai important. Daca iti faci griji cu privire la probleme fara sa te gandesti la fericirea ta, te vei simti coplesita de probleme. Daca iti faci griji cu privire la viitor fara sa te gandesti ca viata ta este acum, vei pierde prezentul – singurul care conteaza.

Meditatia ofera bucurie, te invata sa traiesti in prezent, sa apreciezi lucrurile marunte, sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai. Meditatia te va ajuta sa iti schimbi focusul: de la probleme, stres, anxietate vei ajunge sa te concentrezi pe bucurie si fericire.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.