Daca nimeni nu ti-a spus asta, o sa ti-o spun eu: Meriti sa fii fericita

1
De Cristina Tudor
11 aug. 2019

Daca nimeni nu ti-a spus asta, o sa ti-o spun eu: meriti sa atragi lucrurile pe care ti le doresti. Nu esti un magnet pentru durere, esecuri sau probleme.

Daca nimeni nu ti-a spus asta, o sa ti-o spun eu: meriti sa te trezesti cu un zambet pe fata. Meriti sa simti bucurie pentru ca esti in viata. Meriti sa fii fericita pentru ca traiesti in aceasta lume. Meriti sa fii nerabdatoare sa afli ce iti rezerva ziua de maine. Meriti sa iti doresti sa iti pui in aplicare visurile si obiectivele tale. Meriti sa te simti bine in pielea ta. Meriti sa astepti cu nerabdare viitorul, cu un suflet plin de speranta si nu de frica.

Daca nimeni nu ti-a spus asta, o sa ti-o spun eu: meriti sa fii iubita. Meriti sa gasesti persoana care te va face sa simti ca esti cel mai bun lucru care i s-a intamplat vreodata in viata. Meriti sa gasesti persoana care va depune eforturi pentru a fi cu tine si pentru a alege relatia voastra zi de zi. Meriti sa traiesti povestea de dragoste la care ai visat de cand erai copil. Meriti sa te simti bine cu persoana cu care esti. Meriti pe cineva care sa fie mandru pentru ca este partenerul tau de viata.

Daca nimeni nu ti-a spus asta, o sa ti-o spun eu: meriti sa atragi lucrurile pe care ti le doresti. Nu esti un magnet pentru durere, esecuri sau probleme. Nu trebuie sa traiesti o viata trista pentru totdeauna. Nu esti menita sa traiesti viata pe care au trait-o parintii tai. Meriti mai mult. Mult mai mult. Meriti sa traiesti viata visurilor tale. Meriti sa crezi suficient in tine incat sa stii ca poti mai mult. Meriti sa ajungi acolo unde iti doresti. Meriti sa iti scrii singura povestea in loc sa traiesti in trecut.
Daca nimeni nu ti-a spus asta, o sa ti-o spun eu: meriti sa te iubesti. Meriti sa stii cine esti cu adevarat. Meriti sa crezi in tine, in calitatile tale.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.