Daca te place cu adevarat, un barbat va spune aceste 8 lucruri

1
De Mara Ionescu
22 dec. 2019

Te-ai intrebat vreodata ce cred barbatii despre tine atunci cand te plac cu adevarat? 

Chiar daca te place cu adevarat, e posibil sa nu-ti dai seama. Barbatii sunt la fel de complicati ca si femeile si pot sa transmita mesaje derutante atunci cand va intalniti.

Iata ce iti va spune cu voce tare daca e indragostit de tine:

1.”Spune-mi mai multe!”

Atunci cand un barbat te place cu adevarat, va incerca sa te cunoasca in profunzime. Nu te vei simti ignorata, nu va vorbi niciodata peste tine. Va asculta, isi va aduce aminte detaliile si te va intreba despre lucrurile care se intampla in viata ta.

Zodiile si relatiile toxice. Cum isi atrag singure ghinionul in cuplu

2. “Ai planuri pentru weekend?” 

Un barbat care te place cu adevarat se va sigura ca petrece cu tine cat mai mult timp posibil. Se va simti motivat sa programeze lucrurile in avans, ca sa nu rateze nicio oportunitate de a fi impreuna cu tine.

3. “Povesteste-mi despre familia ta!” 

Cand un barbat incepe sa se indragosteasca de tine, va dori sa stie cat mai multe lucruri despre familia ta: in ce fel de familie ai crescut, daca esti sau nu o persoana religioasa, daca ai avut o copilarie frumoasa. De asemenea, va face tot posibilul ca sa creeze o impresie frumoasa prietenilor si familiei tale.

10 cele mai puternice cupluri de celebritati in acest moment

4. “Ce te face cu adevarat fericita?”

Daca un barbat te place, se va intreba cum poate contribui la fericirea ta. Chiar daca nu te va inteba in mod direct, va fi foarte atent la lucrurile care iti provoaca placere si va incerca sa faca sa-ti faca pe plac de fiecare data cand are ocazia.

5. “Respectul e important pentru tine?”

Un barbat nu se poate indragosti de tine daca nu il tratezi cu respect. Asta inseamna si sa ai incredere in felul cum isi rezolva problemele sau isi organizeaza viata. Respectul tau este mult mai  puternic decat dragostea.

6. “Esti fericita?”

Oamenii fericiti si stabili din punct de vedere emotional sunt atrasi de femeile fericite. Daca esti deja fericita fara el, isi va dori sa te vada si mai fericita.

14 activitati de cuplu care va ajuta sa depasiti monotonia

7. “Te plac mult!”

Daca e innebunit dupa tine, isi va dori ca tu sa stii lucrul acesta ca sa nu-ti faci vreo idee gresita. Atractia lui pentru tine este serioasa si, oricat de timid ar fi, prefera ca tu sa stii asta.

8. “Imi doresc sa fim impreuna!” 

Fiecare barbat stie in adancul sufletului ca o femeie extraordinara va fi mereu vanata, asa ca nu vrea sa piarda timpul. In cele mai multe cazuri, un barbat iti va propune sa fiti impreuna daca chiar tine la tine. Asadar, in cazul in care aduce vorba despre o relatie exclusiva sau incearca sa se includa in programul tau, inseamna ca te place cu adevarat.

Foto: Getty Images.