Zodiile si relatiile toxice. Cum isi atrag singure ghinionul in cuplu

1
De Daniela Mitran
18 dec. 2019

La inceputul unei relatii dam tot ceea ce avem mai bun si ne dorim ca totul sa fie perfect. Aproape ca ne consideram inscrise intr-o Olimpiada si folosim toate atuurile in avantajul nostru. Dar cum ramane cu toate acele lucruri care ies la suprafata pe masura ce trece timpul?

Dragostea nu este ceva ce vine de-a gata. Dragostea nu este ceva ce gasim la raft si implineste toate calitatile pe care le cautam. Dragostea este responsabilitatea noastra. Te intrebi care este legatura dintre zodii si relatiile toxice?

Afla ca unele lucruri sunt scrise in stele! Da, chiar si atunci cand vine vorba de acest aspect al vietii.

Uneori reusim sa atragem bunatatea in viata noastra, in timp ce alteori o dam in bara si il pierdem pe cel iubit… poate pentru totdeauna.

Zodiile si relatiile toxice – cum isi atrag ghinionul

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec au un temperament puternic, motiv pentru care reusesc deseori sa creeze tensiune in relatie. Furia este punctul lor slab, si pentru ca nu o pot controla reusesc cu brio sa transforme orice relatie sanatoasa intr-una toxica.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur pot ierta, insa nu pot uita. Ele devin distante fata de partenerul de cuplu si deseori aduc in discutie probleme mai vechi. Cum isi atrag ghinionul in relatie? Le este dificil sa lase in urma tot ce a fost si sa priveasca cu alti ochi ceea ce pot sa aiba.

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni au tendinta sa fie egocentriste. Vorbesc foarte mult despre ele si isi urmaresc propriile interese. Aproape ca totul trebuie sa fie despre ce le place lor sau despre ce au realizat. Pot transforma usor o relatie sanatoasa intr-o relatie toxica prin simplul fapt ca nu acorda atentie partenerului.

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac sunt extrem de sensibile, motiv pentru care se simt deseori ofensate. Trateaza orice situatie mult prea personal si au tendinta sa se certe din motive puerile. Le este greu sa aiba incredere in alte persoane, iar acest lucru le afecteaza viata de cuplu.

Leu

Persoanele nascute in zodia Leu au tendinta sa fie insistente. Odata ce isi seteaza unele teluri, nimic nu poate sta in calea lor. Pot transforma o relatie sanatoasa intr-o relatie toxica prin simplul fapt ca vor sa detina controlul. Ar trebuie sa fie mai tolerante, mai ales atunci cand vine vorba de viata sentimentala.

Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara au o placere nefireasca de a avea mereu dreptate. Aproape tot ce gandesc sau vorbesc este corect, si cu greu accepta parerea altor persoane. De multe ori uita ca viata in cuplu inseamna comunicare, intelegere si decizii comune.

Balanta

Persoanele nascute in zodia Balanta ignora foarte mult timp ceea ce este evident. Nu exprima mereu ce gandesc, insa au asteptari foarte mari de la persoana iubita. Cel mai rau este in momentul in care certurile pornesc de la lucruri care ar fi putut fi evitate.

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion isi doresc sa detina controlul. Deoarece nu accepta sa greseasca, pot fi destul de reci sau distante. Iar de cele mai multe ori pot chiar sa exagereze cu unele lucruri. Reusesc sa aiba relatii toxice din cauza ca nu acorda importanta comunicarii.

Sagetator

Persoanele nascute in zodia Sagetator au un temperament puternic, motiv pentru care isi pierd cu usurinta rabdarea. Ele prefera sa puna punct unei relatii, decat sa indrepte lucrurile. Atrag situatii negative din simplul motiv ca nu acorda importanta si atentie vietii emotionale.

Capricorn

Persoanele nascute in zodia Capricorn sunt destul de pretentioase in toate aspectele vietii, asa ca adreseaza foarte multe cuvinte de critica. Nu sunt mereu indulgente in cuplu, ceea ce inseamna ca situatiile tensionate pot lua nastere foarte usor.

Varsator

Exprimarea sentimentelor nu este punctul lor forte. Acest lucru nu inseamna ca sunt insensibile, ci nu au mereu disponibilitatea sa vorbeasca deschis cu persoana iubita. Ele isi atrag singure ghinionul in relatie din simplul motiv ca se grabesc sa traga concluzii sau sa judece. Sau pur si simplu pentru ca evita unele subiecte…

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti au tendinta sa fie negativiste sau sa vorbeasca prea mult despre experientele neplacute din trecut. Acest lucru devine obositor, mai ales intr-o relatie. Ele trebuie sa isi schimbe perspectiva, altfel exista riscul sa tranforme orice relatie sanatoasa intr-una toxica.

Foto: Getty Images.