Daca vrei o viata frumoasa… atunci trebuie sa crezi cu tot sufletul ca o meriti

1
De Cristina Tudor
9 sept. 2021

Meriti o viata in care sa te trezesti in fiecare dimineata cu zambetul pe buze, sa iti simti inima plina de iubire si sufletul incarcat de liniste.

Meriti sa te vindeci si sa fii mai blanda cu tine. Meriti sa gasesti lucrurile care te fac fericita si sa te bucuri de ele cu fiecare celula a corpului tau. Meriti sa fii iubita intr-un mod care nu te va face sa te mai temi sa iti deschizi sufletul, sa fii vulnerabila si ai incredere in cineva. Meriti sa gasesti pacea interioara pentru ca ai trecut prin destule si ai dus cele mai dure batalii.

Meriti o viata linistita si frumoasa. Meriti sa te trezesti in fiecare dimineata cu zambetul pe buze. Meriti sa traiesti cu sufletul plin de bucurii. Meriti un prezent care sa te entuziasmeze, nu unul in care sa te simti plictisita. Meriti o viata care sa te faca sa te simti vie cu fiecare celula a corpului tau. O viata de care sa fii mandra.

Meriti genul de dragoste care nu te face sa te intrebi daca esti iubita sau nu. Genul de dragoste care te face sa crezi din nou in tine pentru ca persoana cu care esti considera ca esti prea importanta ca sa te piarda si care stie sa te respecte, sa te pretuiasca, sa te puna pe primul loc.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.