7 declaratii mai profunde decat un „Te iubesc”

1
De Cristina Tudor
14 apr. 2019

Un barbat care te iubeste se simte dator sa te protejeze.

Daca cineva te ataca, te ironizeaza, te critica direct sau indirect, el este primul care ia atitudine. E un semn ca te respecta si ca te considera a lui.

„Te iubesc“: iata cele mai speciale doua cuvinte pe care ti le poate spune cineva. Si totusi, nu toata lumea le rosteste cu usurinta, chiar daca nutreste sentimente puternice pentru partenerul de cuplu. Poti citi, insa, printre randuri. Iata cateva dovezi de iubire mai puternice decat orice declaratie verbala!

1. Cand se intampla ceva important, esti prima persoana careia simte nevoie sa-i spuna

Indiferent ca sunt vesti foarte bune sau proaste, cu tine le impartaseste mai intai. O marire de salariu, vestea unei calatorii ori a unui eveniment de familie, despre toate discuta cu tine inaintea oricui. E o dovada ca legatura voastra e puternica si ca este dependent de comunicarea cu tine.

2. Oricat ar fi de ocupat, isi face timp pentru tine

In vacarmul de care ne lovim zi de zi, de multe ori abia avem timp sa raspundem la telefon, sa mancam sau sa respiram. Daca in toata nebunia gaseste timp sa-ti scrie cateva cuvinte, sa te sune, sa te conduca unde ti-e greu sa ajungi singura, sa ramana cu tine inca o ora in plus cand ar trebui sa plece, cu siguranta esti o prioritate.

3. Tine minte lucrurile la care tii

Ii spui in treacat ca-ti plac ghioceii, iar el iti aduce un buchet de indata ce au iesit de sub zapada, tine minte de unde ai cicatricea de pe genunchi sau cand v-ati sarutat prima data. Un barbat care chiar asculta si tine minte ce ii spui, cu siguranta isi doreste o relatie pe termen lung cu tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.