Descopera floarea care te reprezinta in functie de luna in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
4 dec. 2022

Afla ce floare te reprezinta in functie de luna in care te-ai nascut si ce spune aceasta despre tine!

Ianuarie – Garoafa

Iubire, farmec si distinctie
Tu stii cum sa ii faci pe ceilalti fericiti, dar tinzi sa fii linistita intr-un grup daca nu esti incantata. Esti grijulie, iubitoare si fidela, dar uneori iti e greu sa iti exprimi sentimentele romantice profunde. Esti incapatanata in felul tau si mereu vei sustine sus si mereu vei lupta pentru ceea ce crezi.

Februarie – Iris

Credinta, vitejie si intelepciune
Oamenii sunt mereu uimiti de sexualitatea si atractivitatea ta. Tu esti inteligenta si mai mult visatoare decat realista.

Atat timp cat esti sincera si loiala, nu iti place cand trebuie sa tii cont de reguli sau supararile altora. Ai tendinta de a te revolta cand e cazul, dar din fericire temperamentul tau te ajuta. Esti un ganditor profund si iti place sa iti faci prieteni, dar cateodata esti prea timida pentru a face primul pas. Odata ce oamenii ajung sa te cunoasca, te vor vedea ca pe un prieten pe viata.

Martie – Narcisa

Renastere si noi inceputuri
Chiar daca ai o personalitate foarte atractiva, tinzi sa iti placa sa petreci timpul doar tu cu tine din cauza timiditatii tale. Esti o persoana sincera, generoasa si simpatica, dare ar prefera sa nu aiba de-a face drama pentru iubire, pace si liniste. Pentru ca esti sensibila la sentimentele altora, uneori te poti enerva cu usurinta atunci cand acestia continua sa faca lucruri care ii ranesc. Creativitatea ta iese in evidenta prin iubirea de calatorii.

Aprilie – Margareta

Inocenta, loialitate si puritate
Esti o persoana atractiva si afectuoasa, iubind atentia altora. Tinzi sa te implici mereu in ceva nou si ai o memorie exceptionala atunci cand vine vorba de zile sau momente speciale. Esti incredibil de generoasa si esti foarte sexy in ochii iubitilor tai.

Mai – Lacramioare

Puritate, dragalasenie si umilinta
Tu esti o persoana gingasa care se concentreaza pe relatiile sincere si oneste. Nu esti deloc orgolioasa si recunosti cu demnitate atunci cand gresesti si stii cand e necesar sa pleci capul. Uneori, ai tendinta de a lua asupra ta si vina altora, dar asta nu te face sa devii un om slab. Compania ta e o incantare pentru cei din jur.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com