E dreptul tau sa astepti un barbat extraordinar!

barbat extraordinar
1
De Cosmina Kovacs
7 iun. 2019

N-avem timp de mediocritate. N-avem nici motive reale pentru a ne multumi cu o viata plictisitoare. Asa ca, draga mea, asteapta extraordinarul in viata ta! E dreptul tau si meriti asta.

Nu astepta sa-ti spun ce e extraordinar pentru tine pentru ca nu stiu. Nimeni nu stie asta, asa ca nimeni nu-ti poate spune vreodata ce sa alegi.

Parintii si bunicii nostri nostri au trait cu ideea ca e rusinos sa ajungi fata batrana. Daca au fost fericiti cu adevarat? Nu stiu. Nu cred. Au muncit pentru familiile lor, cu siguranta. Insa, cati dintre ei chiar au fost fericiti?

18 cele mai puternice cupluri de celebritati – vor ramane impreuna toata viata?

La randul lor, parintii mei au crescut cu aceeasi idee si evident, au gresit.

Au stat impreuna vreo 30 de ani de dragul nostru, apoi au divortat. Asa ca… mi-a spus tata intr-o zi: “Tati, mi se rupe sufletul sa-ti spun asta, dar trebuie s-o fac! Decat sa te impiedici la primul prost, mai bine intalneste-te cu 100! Daca de asta e nevoie ca sa fii fericita, asta sa faci!”. Era felul lui de a-mi spune sa nu ma grabesc, sa nu fac compromisuri. Si l-am crezut.

Nu m-am grabit deloc! Daca exista o sansa de 0,01% sa intalnesc extraordinarul, de ce nu as fi facut asta? Pentru ca oamenii imi spuneau “Vei ajunge fata batrana cu 7 pisici?” sau pentru ca mi se spunea des “Nu exista ceea ce cauti?” sau “Esti prea pretentioasa”? Am mai spus-o si altadata. Nimeni nu incalta papucii mei, nimeni nu pune capul pe perna in locul meu! Asa ca eu hotarasc pentru mine si atata vreme cat sunt impacata cu alegerile mele, pot dormi linistita.

Ce reguli de aur trebuie sa respecti pentru a avea o relatie fericita

Daca am intalnit extraordinarul? Sigur ca da!

Dar n-a fost usor si nici rapid. Extraordinarul vine cu rabdare si cand te simti cu adevarat pregatita. Trebuie sa fii pregatita sa spui si sa accepti adevarul, chiar si atunci cand nu e pe placul tau. Trebuie sa fii pregatita sa faci lucruri si pentru celalalt, dar si pentru tine.

Trebuie sa stii sa fii recunoscatoare pentru ce ti se ofera, nu o zi, nu doua, ci toata viata. Trebuie sa stii sa pastrezi extraordinarul in viata ta. Si asta nu e un lucru usor.

Stii ce? Data viitoare cand ti se mai spune ca imbatranesti, ca trebuie sa-ti faci un rost in viata, ca nu mai ai timp, ca una sau alta, aminteste-ti ca extraordinarul meu nu trebuie sa fie la fel cu al tau. E dreptul tau sa-ti faci viata cum vrei, cand vrei, cu cine vrei!

Foto: Shutterstock.com