7 etape pentru a te regasi si a te vindeca dupa o despartire

1
De Cristina Tudor
4 nov. 2019

Nu esti singura. Si nici durerea nu va ramane in viata ta o vesnicie. Afla care sunt cele mai importante reguli pe care sa le respecti daca vrei sa depasesti o despartire.

Iata 7 etape importante pentru a te regasi dupa o despartire:

1. Ofera-ti timpul necesar pentru a suferi

Nu inchide in inima ta toata durerea. Nu refuza sa plangi, nu refuza sa vorbesti despre ceea ce simti. Este normal sa suferi, este normal sa fii trista, este normal sa nu mai ai chef de nimic. Aceasta etapa este importanta, nu o ignora.

2. Permite emotiilor sa existe, insa nu permite despartirii sa te consume in totalitate

Nu intra intr-o zona obscura a vietii tale. Nu permite acestei despartiri sa te consume, sa te transforme, sa te intoarca din drumul tau. Cel mai important lucru pe care il poti face acum este sa ai grija de tine si sa te pui pe primul loc de fiecare data.

3. Nu da vina pe tine

Fara intrebari la care nu ai raspuns. Fara mustrari. Fara sa arati cu degetul fix catre tine. Ce a fost, a fost. S-a intamplat si nu mai poti face nimic. Gandeste-te ca Universul are intotdeauna un plan mai bun pentru tine, poate ca pur si simplu nu a fost sa fie al tau.

4. Distanteaza-te de sursa durerii

Poate fi greu, insa este important si necesar sa tai orice legatura cu persoana care te-a ranit. Sterge mesajele, ascunde pozele si incearca sa nu ii cauti contul pe social media.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.