Exista o versiune a ta din trecut care este mandra de cat de departe ai ajuns

1
De Cristina Tudor
17 feb. 2022

Nu uita sa fii mandra de tine… ai reusit sa ajungi atat de departe. Doar priveste putin in trecut pentru a-ti da seama cat de lunga si de dificila a fost calatoria ta.

Concentreaza-te pe cat de departe ai ajuns, nu pe cat de departe vrei sa ajungi. Nu esti acolo unde vrei sa fii, insa nici acolo unde ai fost inainte.

Vorbim mereu despre cum ar trebui sa traim in prezent si sa ne concentram doar pe acest moment. Ne mustram pentru faptul ca privim inapoi la trecut sau ne gandim la viitor, spunandu-ne ca nu ar trebui sa privim prea departe, sa nu ne ingrijoram cu privire la ce urmeaza sa se intample si nici nu ar trebui sa fim prea implicati in evenimente care s-au intamplat deja. Vrem sa fim focusati doar pe a fi cea mai buna versiune a noastra aici si acum.

De multe ori uitam, totusi, ca este posibil sa privim trecutul cu dragoste… nu cu ura, nu cu tristete, nu cu regret, nu cu remuscari. Ci apreciindu-l din tot sufletul. De multe ori suntem atat de concentrati sa invatam sa traim in prezent incat uitam sa fim atenti unde am fost, de unde am inceput si cat de departe am ajuns.

Mi-am dat seama ca uneori suntem atat de prinsi de visurile noastre incredibile incat uitam sa ne felicitam pentru toate visurile deja realizate. Simtim ca ne laudam sau ca nu avem dreptul sa fim mandri de lucrurile pe care deja le-am facut. Multi avem aceasta retinere de a nu fi mandri de ce am realizat pana acum pentru ca nu suntem acolo unde ne dorim sa fim.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com